Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá ha a férjetek, élettársatok becézgetne egy nőt?
találtam egy olyan beszélgetést ahol úgy hívja a nőt hogy édesem meg stb.
erre mit reagáljak?megesz az ideg
amit ide írtál, "édesem" ez engem is zavarna.
a férjemnek vannak férfi és női haverjai is. baráti kör. ott a lányoknak van beceneve, és ezt a legtöbben használják is. Azzal nincs baj,mert a többen a becenevükön hívják őket. De az édesem már túl személyes....igen ez zavarna.
Szóvá is tenném, de nem sárkány módjára, hajat leordítva a fejről, csak rákérdeznék hogy ez mégis mi akar lenni.
27/N
Engem a volt főnököm drágámozott, eleinte fura volt és nem tudtam hova tenni, hogy miért hív így.
Utána meghallottam, hogy a fiatalabb férfi kollégákat is így szólítja, akkor pláne leestem a székről (persze csak képletesen). Szóval így még furább volt, de valahogy meg is könnyebbültem, hogy nem azért hív így, mert akar tőlem valamit.
Mert akárhogy is nézzük, a hasonló megszólításokról a legtöbb embernek sokkal intimebb dolog jut eszébe.
Na jó sokat beszéltem mellé, a lényeg, hogy ha senki mást nem szólít így, akkor igazad van, hogy szétvet az ideg. Engem is szétvetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!