Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi tegyek? Hagyjam el, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek? Hagyjam el, vagy várjak amíg megkomolyodik?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok,barátommal 7éve vagyok együtt. 1 éve hiteget hogy eljegyez,de azóta sem lépett. Én már szeretnék gyereket is,de ő még várni akar. Félek ha vele maradok kifutok az időből. Szerintem a legideálisabb kor a szülésre 25-30év között van. Lehet,hogy túl fiatal hozzám 1évvel idősebb tőlem,de a pasik későn érnek. Csak a gyerekes dolgok érdeklik,ha van szabad ideje állandóan játszik a számítógépen. Szerintetek mit csináljak? Kezdem azt érezni nem illünk össze.
2013. máj. 22. 10:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyanilyen volt az exem, hálát adok az égnek, hogy "csak" majdnem 5 évet pazaroltam el mellette. Bár ő ugyan eljegyzett, de csak hogy befogjam a szám, tervben sem volt az esküvő, sőt az összeköltözésre is csak húzta a száját, folyton gépezett stb... Nem fog megváltozni, most még fiatal vagy, ne pazarolj rá több időt, hiszen teljesen másak az elképzeléseitek a jövőről!
2013. máj. 22. 10:37
 12/20 A kérdező kommentje:
A hitegetést úgy értettem,hogy amikor a fejéhez vágom azt,hogy 7éve együtt vagyunk ideje lenne lépni,akkor jön az eljegyzéssel meg a többivel. Voltunk már gyűrűt nézni,de akkor is azt éreztem,hogy én jobban akarom. Ez kb. 3-4 hónapja történt,azóta semmi.
2013. máj. 22. 10:41
 13/20 anonim ***** válasza:
75%

"amikor a fejéhez vágom azt,hogy 7éve együtt vagyunk ideje lenne lépni"

Rég rossz, ha bármit is egymás fejéhez vágtok... Egyáltalán, jó a kapcsolatotok??

2013. máj. 22. 10:43
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik neki jó ez az állapot, de valami komolyabbat nem akar. Végül is így könnyebb kilépni, bár elég kényelmesnek tűnik, hogy ezt megtegye.
2013. máj. 22. 10:43
 15/20 A kérdező kommentje:
Beszélni fogok vele,bár azt már észrevettem,hogy amikor a jövőt illetően fagattom,vagy terelem a szót,őt nem igazán érdekli a téma. Elmondja,hogy ő el akar venni feleségül meg gyereket akar. És ennyivel le is van zárva a téma.
2013. máj. 22. 10:49
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

Már kifutottál az időből régen. Ha nem akarsz tovább rongyolódni ebben a kapcsolatban,akkor vess neki véget.

7 éves kapcsolat után már alapból szánalmas lenne egy eljegyzés.Gondolj bele. Utána még 4évet el leszel mint menyasszony.

Nem érzed szánalmasnak, hogy 7 éve CSAK barátnői státuszban vagy?

Az eljegyzés mit sem ér, ha az eljegyzéstől számított következő nyáron, illetve egy éven belül nem történik meg a házasságkötés.

A te hibád is, hogy ennyi évet rápazaroltál feleslegesen.

2013. máj. 22. 10:55
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

"Nem érzed szánalmasnak, hogy 7 éve CSAK barátnői státuszban vagy?"

Nagyon sokan össze sem házasodnak, ők egész életükben szánalmasok?

Én pl. konkréten letojom, hogy milyen státuszban vagyok, amíg jóban-rosszban egymás mellett vagyunk és szeretjük egymást. Szánalmas vagy sem. Mert nem azért vagyok vele, hogy majd maga elé emeljen a fehér lóra, megkapjam a gyűrűt, (holtomiglan...), hanem mert szeretem és ő szeret, és boldogok vagyunk együtt.

2013. máj. 22. 10:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ültesd le, gép nélkül, és mondd meg neki részletesen, hogy ne haragudj, de ez így nem megy. Nem figyelsz rám oda, elhanyagolsz, nem lehet veled megbeszélni a jövőt. Most mondd meg, ha soha nem akarsz gyereket vagy elvenni, mert ha így van, akkor légy szíves ne pazarold az időmet, és jobb, ha különválunk. Egyébként, ha ezt így nem tudatosítod vele határozottan, akkor azt hiszi, hogy így minden oké, ha elvagytok a langyos vízben.
2013. máj. 22. 11:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztam egy hasonló esettel. A lány összeszorította a fogát, szakított. Igaza volt, de még mindig nem tudta magát túltenni rajta. Állítólag egy kapcsolatot annyi ideig tart kiheverni, mint amennyi ideig tartott, szóval nagyon nehéz helyzetben vagy, ha te is hasonlóan döntesz.

Figyu: komolyan kell venni az érzéseidet. Ha gyereket akarsz, akkor hallgass az érzésedre, és keresd az egyenes utat.

Sajnos (saját példámból kiindulva) az az ember, aki gépen sokat játszik, nem gyerekes, hanem függő. :(

Fontold meg, hogy nem fog más emberré válni pusztán attól, ha végül összeházasodtok. Képzeld el a jelenlegi állapotában, csak plusz x gyerekkel. Papa gépezik, a gyerekekkel mama bajlódik... Sok ilyen van. Ha szereted, lehet, hogy ezt is bevállalod, és bízol abban, hogy megváltozik. De biztos nem lehetsz benne. Ha így is vállalod vele a közös életed, akkor óriási szerencséje van, és ajánlom neki, hogy megjavuljon. :D

2013. máj. 22. 11:52
 20/20 anonim ***** válasza:
68%
vagy csak egy kicsit ijessz rá..el van kényelmesedve...mondd el neki amit most ide leírtál,hogy neked mik a terveid és hogy úgy látod neki nincs semmi célja, semmi elképzelése a jövővel kapcsolatban..és hogy te nem így akarod élni az életet,hogy azt kelljen nézned ,hogy ő gépezik..két-három napot nem taliznál vele..ha szeret már két nap után teperni fog utánad..ha nem akkor meg külön folyt. ;)
2013. máj. 22. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!