Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek? Hagyjam el, vagy várjak amíg megkomolyodik?
"amikor a fejéhez vágom azt,hogy 7éve együtt vagyunk ideje lenne lépni"
Rég rossz, ha bármit is egymás fejéhez vágtok... Egyáltalán, jó a kapcsolatotok??
Már kifutottál az időből régen. Ha nem akarsz tovább rongyolódni ebben a kapcsolatban,akkor vess neki véget.
7 éves kapcsolat után már alapból szánalmas lenne egy eljegyzés.Gondolj bele. Utána még 4évet el leszel mint menyasszony.
Nem érzed szánalmasnak, hogy 7 éve CSAK barátnői státuszban vagy?
Az eljegyzés mit sem ér, ha az eljegyzéstől számított következő nyáron, illetve egy éven belül nem történik meg a házasságkötés.
A te hibád is, hogy ennyi évet rápazaroltál feleslegesen.
"Nem érzed szánalmasnak, hogy 7 éve CSAK barátnői státuszban vagy?"
Nagyon sokan össze sem házasodnak, ők egész életükben szánalmasok?
Én pl. konkréten letojom, hogy milyen státuszban vagyok, amíg jóban-rosszban egymás mellett vagyunk és szeretjük egymást. Szánalmas vagy sem. Mert nem azért vagyok vele, hogy majd maga elé emeljen a fehér lóra, megkapjam a gyűrűt, (holtomiglan...), hanem mert szeretem és ő szeret, és boldogok vagyunk együtt.
Találkoztam egy hasonló esettel. A lány összeszorította a fogát, szakított. Igaza volt, de még mindig nem tudta magát túltenni rajta. Állítólag egy kapcsolatot annyi ideig tart kiheverni, mint amennyi ideig tartott, szóval nagyon nehéz helyzetben vagy, ha te is hasonlóan döntesz.
Figyu: komolyan kell venni az érzéseidet. Ha gyereket akarsz, akkor hallgass az érzésedre, és keresd az egyenes utat.
Sajnos (saját példámból kiindulva) az az ember, aki gépen sokat játszik, nem gyerekes, hanem függő. :(
Fontold meg, hogy nem fog más emberré válni pusztán attól, ha végül összeházasodtok. Képzeld el a jelenlegi állapotában, csak plusz x gyerekkel. Papa gépezik, a gyerekekkel mama bajlódik... Sok ilyen van. Ha szereted, lehet, hogy ezt is bevállalod, és bízol abban, hogy megváltozik. De biztos nem lehetsz benne. Ha így is vállalod vele a közös életed, akkor óriási szerencséje van, és ajánlom neki, hogy megjavuljon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!