Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A történet bent, tanácsot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A történet bent, tanácsot szeretnék kérni. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Megpróbálom rövidre fogni, és nem befolyásolni benneteket.

4 éve másodszorra nősültem, és szeretem a Feleségem.

Van egy 12 éves kislánya, aki szerintem visszaél a szülei és a nagyszülei jóindulatával.

Mint nevelő apa, próbálom terelgetni, segíteni a nevelésben, de egyszerűen nem megy.

Van két nagy fiam, szóval nem vagyok kezdő.

A kislány cumizik még, nem néz szembe a félelmeivel így vagy a mi szobánkban alszik, vayg a nagyszülőknél, nyüstölni kell a tanulással, rendetlen ...stb.

Csicskáztatja az anyját és a nagyszüleit, és ezt kihasználva, rendszertelenül is étkezik. (este 10-kor is eszik.

Próbálok segíteni neki, terelgetni, elmagyarázni mi miért nem jó.

Nem hallgat rám, ami nem lenne gond, de a feleségem, mint ha kizárna a nevelésből.

Ha tanulok vele akkor előtte szól rám, hogy így nem jó, ne zavarja össze...

Ha más miatt szólok, akkor hagyjam szegényt, szegény fél, szegény így... szegény úgy...

Tudni kell, hogy koraszülött volt, ebből egy nagyon enyhe tanulási problémája van matekból.

Egyre jobban zavar, hogy "kizár" a gyereknevelésből, és ha még is sikerül valamit elérnem, a nagyszülők lerombolják.

Nem tudom mit tegyek, szerintetek?

Sok helyre beírhattam volna ezt a kérdést, nem véletlenül ide írtam, és nem véletlen semmilyen megjegyzést nem tettem, hogy ne befolyásoljam a hozzászólásaitokat.

Emellett még a Feleségem olyan életet él, hogy vár a sült galambra. (ezt most nem részletezném)

Szeretem a feleségem, de már nem tudom mit tegyek...

2013. máj. 21. 16:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ulj le a felesegeddel es beszeld meg vele vagy bevon a nevelesebn vagy leveszed a kezed rolauk.

Egy jo hazassagban egy neveloapa teljes joggal nevel es fegyelmez ill szeret.

Ki kell kozossen rakni a hatarokat es meg kell irni a szabalyokat.

ezt a gyerekkel kozossen egy frontot formalva meg kell beszelni.

Egy 12 eves erti mirol van soz es ha latja apa anya egy egysseg akkor engedelmeskedi fog hiszen mas valasztas nincs.

nalunk kivalloan mukodik a rendszer mi megbeszeljuk ugyancsak neveloapa es a gyerek nem tud kozenk allni hiszen mindketten ugyanazt allitjuk.

2013. máj. 21. 18:07
 12/18 A kérdező kommentje:

#11:

És erre jön a nagyszülő... :(

2013. máj. 21. 18:09
 13/18 anonim ***** válasza:

10 Egy értelmes 12 éves gyerek, amikor beszélsz vele, a szemedbe néz, nem cumizik és nem viselkedik igy ahogy irod.

Tudod: lehet sérült egy gyerek(de értelmileg ép) és lehet, értelmileg épnek gondolt gyerek(de valójában értelmi sérült.

Mindenképpen megcsináltatnám a gyerekkel a vizsgálatokat amiket irtam.

Persze, homokba dughatjátok továbbra is a fejeteket, csak azzal a gyereknek ártotok.

2013. máj. 21. 18:11
 14/18 anonim ***** válasza:
10 Ne a nagyszülők legyenek a bűnbakok, hanem meg kell vizsgálni a gyerek IQ-ját, és mindent, a beszédvizsgálóba csinálnak ilyen vizsgálatokat. Csak 3 hónap a várakozás.Ha majd minden vizsgálat el van végezve, akkor mondhatod, hogy rendben a gyerek. Jelen pillanatba amit leirtál a gyerekről, az nem normális.Nem normális.
2013. máj. 21. 18:14
 15/18 A kérdező kommentje:

Ha SNI-s a Gyerek, akkor nyilván vizsgálaton is volt.

Minden vizsgálat negatív volt, enyhe tanulási, pontosabban számolási problémával küzd.

Ez azt jelenti, hogy hallás vizsgálat, psichológus, és minden egyéb vizsgálat megvolt.

Nem véletlen ide írtam a kérdést.

2013. máj. 21. 18:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem gond otthon a ti szabalyaitok szerint viselkedjen es ha nagyinal van akkor hagy legyen ..kisbaba. de tudja otthon a hatarok itt vannak.
2013. máj. 21. 18:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Az a probléma, hogy a gyerek alapvetően a feleséged gyereke, neki joga van eldönteni, hogy kívánja nevelni. Így ha azt látja, hogy te a saját fejed után akarod a kislányt nevelni, jogosan szól érte. Igen, akkor is, ha egyébként nincs igaza. Az a tény, hogy ő az anyja, ezt tökéletesen felülírja.

A megoldás az, hogy ne menj szembe a feleségeddel. Beszéljétek meg a gyerek nevelését, jussatok konszenzusra, és aszerint neveljétek, együtt. Mert ezzel, amit csinálsz, nem fogtok előre jutni, de ezt nyilván már te is látod.

Akkor beszéljetek, amikor a gyerek nincs ott. A gyerek is jobban fog rád hallgatni, ha nem azt tudja, hogy utána úgyis jön anya és azt mondja, hogy amit mondasz, az nem jó, hanem melléd fog állni.

2013. máj. 21. 19:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Az ilyen nőt otthagynám a francba! Minek neveld te más gyerekét?? Ugyan már! Keress egy olyan nőt, akinek TE lehetsz a mindene és aki NEKED a mindened!
2013. máj. 22. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!