Nehézségből pozitív kimenetelű történet?
Én ebben mind hiszek....
Csak meg de...ha megcsalás van ott éppen ez nincs..ott van tönkremenés, kidobás, és ott nem győz az összetartás, mert különben nem lett volna megcsalás.
Megtépázott kapcsolatot helyre lehet állítani...de ha felszínre kerül a megcsalás, abban nem hiszek, hogy helyre lehet, hittem benne két évig, bíztam benne újra...de hiba volt.
A GYK NEM reprezentativ, ugyanis akiknek nincs problémájuk, szépen élnek, azok EZT nem irják ide, itt csak azok tesznek fel kérdéseket, akiknek problémájuk van.
Én is több olyan párt/családot ismerek, ahol szépen élnek, nem csalják meg egymást, öszinték egymáshoz, de ök nem tünnek fel, mert semmi kirívó sincs bennük.
Én is az ilyen emberek közé tartozom, éppen ezért a kapcsolatomról nem teszek fel kérdéseket.
Ezt az oldalt nem hiszem, hogy azok olvasgatják, akiknek minden rendben van a családi életükben. Személyesen van több ismerős, ahol rendben van a családi élet, de azért, mert folyamatosan ápolják a kapcsolatukat.
Viszont olyanról nem hallottam, ahol a megtépázott kapcsolatot helyre tudták volna állítani. Volt aki rövidre zárta és azonnal dobta a párját, volt aki még 10 évet nyűglődött, de a vége ugyanaz lett. Ahol nem látják be a felek, hogy a kapcsolat olyan, mint egy virág, folyamatosan öntözni kell és nem akkor rázúdítani egy vödör vizet amikor már elszáradt, az menthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!