Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a már elvált felek nem házasodhatnának újra, komolyabban vennék az emberek a házasság szentségét?
Szerintetek jó lenne ha ezt bevezetnék?
Mert szerintem rengetegen felelőtlenül házasodnak manapság, aminek persze az eredménye a pár éven belüli válás. Jó lenne szerintem ezen változtatni..
azért tisztázzuk már, h az egyházi házasságkötés tényleg csak egyszeri dolog, ott nagyon komoly procedúrával lehet válni.
a polgári meg egy papír, ami nem több mint egy vagyonközösségi nyilatkozat. pár látogatás a bíróságon, és a következő hónapban már bárki mással alá lehet írni ugyanazt a papírt.
nos, mivel nem vagyok vallásos, így az első kiesett.
a másodikkal pedig pont a valódi tartalma miatt nem értek egyet.
a legtöbben a nagy szerelem jelképének tekintik, de köze nincs hozzá.
szeretem a páromat, felelősséget vállaltunk egymásért. ne egy szerződés kössön, hanem az adott szavam. ami számunkra sokkal többet jelent.
Megint valaki, aki lebecsmérli a házasságot, csak, hogy takarózzon miért is nem akarják elvenni...
Meg kellene tanulni úgy védeni a saját nézeteid, hogy nem nézel le más nézeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!