Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Valaki közületek végigcsinálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki közületek végigcsinálta a 40 napos házasságmentést?

Figyelt kérdés
Neharagudjaok, ha kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést..

2013. máj. 6. 19:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:
:) Köszi! :) hát nemtudom, remélem nem hangzik tl szánalmasnak...elment dolgozni, tettem neki oda teát egy kis lakonba, hogy azt igya ha birja a torkára..Egyéként valaki csinálja most rajtam kivül?A 7 honapos pici babás anyuka? Vagy valaki?
2013. jún. 13. 09:51
 62/68 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok a 7 hónapos baba anyukája!Még nem tudtam neki kezdeni mert a volt párom külföldön van,ma vagy holnap jön.

Nem tudom hogy fogom megoldani,hisz mi külön élünk,de találkozunk a kislányunk miatt szinte minden nap,de lehet kimegy külföldre dolgozni :S és akkor nincs esélyem... :(

De nagyon jó volt olvasni amit írtál,sok erőt ad,és mosolyra fakaszt,nagyon édesek lehetettek.Le a kalappal hogy végig csináltad.Büszke lehet rád a párod hogy ezt meg tetted érte. Jobbulást neki.

2013. jún. 13. 10:22
 63/68 A kérdező kommentje:
Szia! Értem, hát nagyon sajnálom...nemtudom, de talán ahogy megnéztem a filmet az adott erőt, hogy igenis végigcsinálom és kaptam beszolást, voltak közben viták is...sértések közben, nem egyszerü, de őt akarom és akarom akkor megcsinálom, de beszol és ujra és ujra és rengeteget sirtam én is...nem könnyű az biztos...de változott valami ugy érzem..pl. mikor volt a vacsi is..mondjuk azt esetleg ha jön látogatni a babát, akkor készits neki, hátha leül..beszélgessetek, hogy hogy van mi van vele, miujság..ne támad le, vagy nemtudom...meg van neked a 40 nap?vagyis annak a leirása?
2013. jún. 13. 10:49
 64/68 anonim ***** válasza:

A filmet én is megnéztem sokszor,az add nekem is erőt,meg az ilyen siker történetek,mint a tiéd is :)

Igen meg van,ide fel tette valaki.Én is úgy gondoltam ahogy te írtad a vacsival.Meg tudom hogy szeret ezt Ő mondta,csak nem igazán tudunk együtt élni,változnom kell,megmutassam hogy miatta képes vagyok rá.

Remélem ha látja az igyekezetemet,nem fog elmenni.

2013. jún. 13. 11:42
 65/68 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok neked/nektek!!!! Kitartás!!! Majd a Joisten segiteni fog!! :)
2013. jún. 13. 12:05
 66/68 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Mi ujság?Hogy vagytok?

2013. aug. 6. 16:00
 67/68 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy érdemben nem szólok hozzá, de végig követtem ezt a kérdést, és én is kíváncsi lennék, hogy mi a helyzet veletek! :) A leveles történeten sírva fakadtam...
2013. aug. 8. 14:21
 68/68 anonim válasza:

sziasztok. hat sajnalattal olvasom, hogy masnal is eleg surun elofordul az effele hazassagi problema. sajnos minket is bele sodort az elet. en a filmet meg nem lattam, de szeretnem, ha kettesben neznem meg a felesegemmel. nalunk 5eves iker fiuk is vannak....szival a szitu egy kicsit masabb, de a lenyeg ugyan az....a kapcsolatunk lelaposodott...8 eve vagyunk egyutt ez 7 eve hazasok(az a buvos 7-es).….. en is vegig akarom csinalni a 40 napos probat. sajnos nem vagyok hivo vagy ilyesmi, de a gyakorlati reszet megcsinalom!!!- mert szeretem a felesegem!

valakinel van valami valtozas?! jo-rossz iranyba?

gabor

2016. márc. 20. 15:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!