Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki közületek végigcsinálta a 40 napos házasságmentést?
Szia!
Én vagyok a 7 hónapos baba anyukája!Még nem tudtam neki kezdeni mert a volt párom külföldön van,ma vagy holnap jön.
Nem tudom hogy fogom megoldani,hisz mi külön élünk,de találkozunk a kislányunk miatt szinte minden nap,de lehet kimegy külföldre dolgozni :S és akkor nincs esélyem... :(
De nagyon jó volt olvasni amit írtál,sok erőt ad,és mosolyra fakaszt,nagyon édesek lehetettek.Le a kalappal hogy végig csináltad.Büszke lehet rád a párod hogy ezt meg tetted érte. Jobbulást neki.
A filmet én is megnéztem sokszor,az add nekem is erőt,meg az ilyen siker történetek,mint a tiéd is :)
Igen meg van,ide fel tette valaki.Én is úgy gondoltam ahogy te írtad a vacsival.Meg tudom hogy szeret ezt Ő mondta,csak nem igazán tudunk együtt élni,változnom kell,megmutassam hogy miatta képes vagyok rá.
Remélem ha látja az igyekezetemet,nem fog elmenni.
Szia kérdező!
Mi ujság?Hogy vagytok?
sziasztok. hat sajnalattal olvasom, hogy masnal is eleg surun elofordul az effele hazassagi problema. sajnos minket is bele sodort az elet. en a filmet meg nem lattam, de szeretnem, ha kettesben neznem meg a felesegemmel. nalunk 5eves iker fiuk is vannak....szival a szitu egy kicsit masabb, de a lenyeg ugyan az....a kapcsolatunk lelaposodott...8 eve vagyunk egyutt ez 7 eve hazasok(az a buvos 7-es).….. en is vegig akarom csinalni a 40 napos probat. sajnos nem vagyok hivo vagy ilyesmi, de a gyakorlati reszet megcsinalom!!!- mert szeretem a felesegem!
valakinel van valami valtozas?! jo-rossz iranyba?
gabor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!