Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Valaki közületek végigcsinálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki közületek végigcsinálta a 40 napos házasságmentést?

Figyelt kérdés
Neharagudjaok, ha kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést..

2013. máj. 6. 19:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
És a 40 nap után vissza a régi kerékvágásba?
2013. máj. 22. 09:03
 42/68 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem...
2013. máj. 22. 09:05
 43/68 anonim ***** válasza:

Szia! Hanyadik napnál vagy?Változott valami?

Én is szeretném végig csinálni,a párom elöltözött :(

2013. jún. 9. 21:25
 44/68 A kérdező kommentje:
Szija! 38 nap! Ma meg kell valositan valami olyasmit air a párom vágyik...valoszinüleg é majd tortát sütök neki, mert elmegy itthonrol pár orára s addig meglepinek megcsinálom..fogjk rá jobb a viszony! :) A honai nap kell neki egy levelet irnom arrol, hogy miért kötelezem el maam mellette, miért szeretem meg iléyemi.. na én ezt már a 36.dik napon megirtam, mert azthittem, hogy nehéz lesz...belekezdtem és csak ugy jötek a gndolatok szerintem a szivem mélyéről..Valamt biztosan ért ezt az egész...:)Minden napra egy kis feladat, nemtudom, hogy ha ége a 40 napnak akkor hogy folytassam tovább...Voltak olyan napok, amik nagyon vallásos dolgokrol szoltak igy azokat nem tudtam megoldani, mert tudom, hogy lapbol elutasitja, pl. közös imádkozás, stb..igazábol mi beszéltün ez előtt is, meg minden, csak azt éreztem, hogy több az agresszio, ami mostanra talán lecsökkent..van benne valami..mikor a vacsit kellett késziteni neki, akkor is nézett, hogy huha ezt most miért csinálom!? Tán évfordulo van? Mondom nem..ezt aztért csinálom, hogy veled együtt legyek és ennek az az oka, hogy mi együtt vacsizznk, tehát valahogy igy magyaráztam el a dolgokat, kicsit értelmetlenül, mert végig azt hajtottam, hogy miattunk an meg kettesben legyünk....Holnap majd megkell, hogy találja a levelet amit irtam, mert olyan helyre kell, hogy rakjam...csak nekem nagyon gagyinak tünik az egész levelem...nem direkt hozzá szolot irtam, hanem, hogy mennyire szeretem, nem akarom őt elvesziteni, meg ilyesmik...na most igy itt tartok! Sok kitartást kivánok neked! :)
2013. jún. 11. 08:33
 45/68 A kérdező kommentje:
Neharagudj a rengeteg helyesirási hibáért, csak gyorsan irtam..
2013. jún. 11. 08:34
 46/68 anonim ***** válasza:
Szoritok !!!! Majd ird meg mi történt ,hogy reagált a levélre stb ... ;-)
2013. jún. 11. 09:18
 47/68 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszi hogy írtál.

Az én párom se imádkozós szóval ott nekem is nehéz dolgom van.Nekünk van egy 7 hónapos lányunk is,ezért próbálom meg helyre hozni a kapcsolatunkat.

Neked gratulálok hogy így kitartottál és végig csináltad,majd írj,mit szólt a levélhez és a tortához :)

Kellemes napot :)

2013. jún. 11. 09:42
 48/68 A kérdező kommentje:
Kééész a torta!! :) nekem szerintem fincsi, majd nemtudom, hogy ő mit szol rá...nos a levél miatt viszont izgulok, mert olyan zagyvaságnak tünik amit leirtam, meg nem is nagyon tudom, hgy majd hogy oldom meg, hogy rátaláljon viszont én meg épp ne legyek itt....de majd lesz vlhogy! :) Köszönöm szépen, igyekeztem, meg már az is megfordult a fejemben, hogy ujra elkezdem, persze amik nagyon olyan feladatok, hogy fölismeri őket, azokat nem csinálom meg ujra, hanem máshogyan oldom meg...vagy nemtudom...kitartást kivánok és köszönöm, hogy irtatok!!!! :)
2013. jún. 11. 12:39
 49/68 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nagyon szeretheted a FÉRJEDET :-) .. ! Ezek után már csak azt kivánhatom,hogy sikerüljön minden, a helyére kerüljenek a dolgok . A férjed egyébként hogy viszonyul hozzád ? A kapcsolatotok milyen stádiumba került amióta ezt elkezdted ?
2013. jún. 11. 12:58
 50/68 A kérdező kommentje:
Ugy érzem, ogy javult a kapcsolatunk, máshogy viszonyul talán ő is..habár ő elég ingerült, nagyon hirtelen teagál mindenre, és ugye igy nagyon sok minden kicsuszik amit lehet nem akarna mondani, de nem mutat megbánást.. Ki akarok mellette tartani és azt is csinálom, már amennyire lehet.. Nem egyszerü..DE ÉRTE megteszem!!! nem volt könyű ez a 40 nap, vita is volt közben...pl. az első nap meg kell fogadni, hogy semmi rosszat nem mondunk a másiknak..no hát ezt nekem sem sikerlüt (mindig) betartanom az elmult napok során..Csak igyekszem..még mindig nem ért haza, remélem megörül maj a tortának..valamin még töröm a fejem, vagyis a tortán kivül még más kivánságot is szeretnék megvalositani a mai napon..hátha eszembe jut valami.. :)
2013. jún. 11. 13:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!