Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Valaki közületek végigcsinálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki közületek végigcsinálta a 40 napos házasságmentést?

Figyelt kérdés
Neharagudjaok, ha kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést..

2013. máj. 6. 19:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
Igy van, folytatodik ez továbbra is..
2013. máj. 6. 20:03
 12/68 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a lány vagy...?
2013. máj. 6. 20:05
 13/68 A kérdező kommentje:
Igen! :) ezt honnan szürted le? :)
2013. máj. 6. 20:08
 14/68 anonim ***** válasza:
100%
A szívből, meg azért a pasik nehezebben szánják rá magukat ezzel kapcsolatban :)
2013. máj. 6. 20:09
 15/68 A kérdező kommentje:
REmélem, hogy sikerülni fog a dolog, a mai napi eladatom, hogy meglepjem egy váratlan gesztussal..hát ezt dobta ki az agyam...
2013. máj. 6. 20:12
 16/68 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos, drukkolok neked, hogy sikerüljön! Kitartás!!!
2013. máj. 6. 20:14
 17/68 anonim ***** válasza:
100%
En is drukkolok, hajra! En is gondolkozok rajta, hogy valami hasonloba belevagok, nalunk nincs baj, csak szeretnem kicsit apolni a kapcsolatunkat, kicsit tenni erte, mert 8,5 eve vagyunk egyutt, es piciket mintha laposodnak.
2013. máj. 6. 20:38
 18/68 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert ,minden jót kivánok nektek :-)!Kitartás,majd néha ird le hogy haladsz ... ;)
2013. máj. 6. 21:13
 19/68 anonim ***** válasza:
88%
De aranyos vagy, hogy megcsinálod. Én a filmet láttam, és nagyon tetszett, amikor néztem arra jöttem rá, hogy milyen kevés időt töltök a férjemmel. Persze kicsit érthető, mert két kicsi gyerekünk van, a másodikat még szoptatom, így mindig fáradt vagyok. De biztos, hogy én is végigcsinálnám. És nagyon fogok imádkozni értetek, hogy sikerüljön.
2013. máj. 7. 01:28
 20/68 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek a biztatást, nagyon jol esik! :) Hiszek az Istenben és tudom, hogy segiteni fog, persze ha segitek magunkon is! :) Köszönöm mégegyszer! :) Ma majd valoszinüleg sütit fogk sütni, meg hajsampont veszek majd, mert mondta, hogy ami most van, attol viszket a fejbőre..igy veszek helyette másikat, én meg majd elhasználom ami most van..aproság, de odafigyelek erre is! :)
2013. máj. 7. 07:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!