Heti 1 napos munkával keresnél 300 nettót, vagy heti 5 nap/14 óra 600 ezret?
Figyelt kérdés
Mindkét meló egy helyen van, atombiztos, nyugdíjas állások. A szabadidő miatt az elsőre hajlok. Nektek mi a véleményetek?2011. aug. 28. 14:22
1/36 anonim válasza:
Mindegy, de ha nem használsz gumit még valami halálos kórt is össze fogsz szedni...
2/36 anonim válasza:
A heti 1 nap mit takar? 8 óra? És a heti 5 nap 14 órás meló, jól értem?
Egyedülállóként a másodikat választanám, családos emberként az elsőt.
3/36 anonim válasza:
A második.
Nem azért, mert telhetetlen vagyok, de heti 6 nap szabadidő kicsit sok.
De csak akkor, ha jó munka és szeretem.
4/36 A kérdező kommentje:
Heti 1 nap 14 óra.
2011. aug. 28. 14:24
5/36 anonim válasza:
Válaszd a heti 5 nap/14 órásat, a heti egy naposat meg passzold át nekem! Hova kell mennem és mit kell csinálnom?
7/36 anonim válasza:
ez vagy kamu vagy tényleg szex ipar
8/36 anonim válasza:
Kit érdekel, nem ez volt a kérdés.
Én az elsőt választanám.
9/36 anonim válasza:
hát attól függ mennyire kemény a munka. én havi 120 nettóért dolgoztam heti 5 nap 10 órát ,irodai munka. :D szóval simán bevállalnám a heti 5 nap 14-et ennyi pénzért. ha kemény fizikai munka akkor nem.
10/36 anonim válasza:
Én a 600000-et választanám. A 300 mondjuk kenyérre elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!