Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Barátom felhívta figyelmemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom felhívta figyelmemet arra, hogy Ő várna a szex-szel házasságig. Én más elven vagyok, Ő mélyen vallásos. Ezt hogy tudnánk megoldani?

Figyelt kérdés
Számomra fontos, hogy megismerjem a másikat testileg-lelkileg, míg Ő úgy van vele, hogy akiket tényleg egymásnak teremtett az ég, azok boldogulni fognak az ágyban is. megértem az ő verzióját is, megváltoztatni, ráerőltetni nem akarom a nézeteimet, bár Ő igen konok. Mit csináljak? Nem vagyunk veszekedősek, egyszerűen csak beszélgettünk róla.

2013. márc. 2. 15:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%

Zsákbamacska az egész. Mi az, hogy nem akar előtte szexet?

Nagy felhajtás, nászúton meg kiderül: perverz, túl kicsi, ő sem találja, meleg.

Vagy bármi előfordulhat. De jó nem. Egy fiatal férfi (?)

várna a szexel a házasságig? A mai világban? Kizárt.

2013. márc. 2. 18:45
 22/24 anonim válasza:
41%

1. Ha a házasságig vár a szexszel, nem jelenti azt, hogy utána csak gyerekcsinálásra használja majd a szerszámját...

2. Lehet, hogy én mozgok rossz körökben, de én azt látom, hogy az ismerőseim, akik váltogatják a párjukat, mint más a bugyiját, egyáltalán nem boldogabbak, mint én, aki várt a házasságig a szexszel és már 12. éve házas...

Illetve van egy barátnőm, akinek több éves kapcsolatai voltak már az én házasságommal párhuzamosan, de volt pasija, aki jó volt az ágyban, mégis szétmentek, illetve volt aki nem volt a lepedők bajnoka, de házasságon gondolkoztak...

Viszont nagyon sok olyan embert ismerek a környezetemben, akik nem szexeltek az esküvő előtt és évek óta élnek boldog házasságban, ahol a szex is működik.

De bizonyára mindenre van példa és ellenpélda...

2013. márc. 2. 23:47
 23/24 anonim ***** válasza:
81%

Hát ha nemi élet nélkül bírja, akkor bizony lehet neki még korai magömlése is, nem lesz valami örömteli a szexuális életetek. Tudod dugi-huzi elmentem és ha még ki sem elégít, akkor aztán szívesen elválnál.

Figyelmeztesd arra, hogy a nemi élet örömteli kell hogy legyen, ha a nő nem elégül ki még a gyerekfogantatás esélye is csökken. Hozzá ne menj úgy hogy nem próbáltad ki.

2013. márc. 4. 13:00
 24/24 anonim ***** válasza:
50%

Az még hagyján, hogy nem akar szexelni, na de hogy vallásos?

Engem az zavarna igazán. Gondolom nem lehet valami felvilágosult, tanult ember. Mindig ledöbbenek rajta, hogy még mindig vannak itt Európában olyan emberek, akik ilyenekben hinni tudnak. Nem jártak biológiaórára?

2014. ápr. 15. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!