Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom felhívta figyelmemet arra, hogy Ő várna a szex-szel házasságig. Én más elven vagyok, Ő mélyen vallásos. Ezt hogy tudnánk megoldani?
Én nagyon furcsának tartom, hogy egy egészséges pasinak ne legyen szexre szüksége hónapokon, éveken keresztül.
Házasság után hirtelen kedve lesz teljesíteni "házastársi kötelességét"? Én nem hiszek ebben.
"Szerintem ennek az az oka, hogyha tényleg mondjuk szántok egy évet a másik megismerésére és minden stimmel, megismeritek a másikat és úgy érzed, hogy ő az igazi, akkor a szex is szuper lesz vele. "
Ennek a "szűzen az oltárig" felfogásnak véleményem szerint ez a legnagyobb buktatója, hogy néhány hónap vagy egy év után beleugranak a házasságba az emberek. Gondolom többek között azért is,mert a hormononok nagyon jól tudják,hogy a testi szerelem nem az ördögtől való,hanem egy természetes és normális,de annál égetőbb vágy,főleg ha szerelmes az ember,és harmónikus kapcoslatban él! És természetesen ezeknek a vágyaknak nem is lehet pár röpke hónapnál tovább ellenállni .
Sokkal nagyobb baj egy év ismeretség után összeházasodni,mint szexelni . persze mindenki saját maga tudja,de azért legbelül,mnélyen szeirntem érzitek ti ,hogy a fenenagy elveitek ellen dolgozik a természet ,ezért kell gyorsan összeházasodni,hogy végre lehessen szex !:D Ez nem baj,természetes,csak annyira álszent,hogy nevetséges.
11-esnél a pont... régesrégen mindenki vallásos volt, mégis történtek dolgok az esküvő előtt, szerelemből meg vágyból. nem mindig, de előfordult.
azon kívül a mai világban egy huszonéves szűz férfi akiben nincs libidó (nyilván nem is önkielégít ha az is bűn)...hát... lehet hogy túl nyersen fogalmazok, de...kíváncsi vagyok mit tudna mutatni az ágyban, tud-e szeretkezni vagy egyáltalán csókolózni tud-e...
korai magömlés, szerencsétlen tapperolás, bénázás stb ezekről már ne is beszéljünk, ami tizenéves korban kedves és cuki, de később valószínűleg inkább idegesítő. nem hiszem hogy a jó szex genetikailag kódolva van, szerintem tanulni kell. tapasztalat kell hozzá.
meg attól IS férfias valaki, hogy határozott és tudja mit akar az ágyban, jó szerető blablablabla. ez egy tanult dolog. rá kell hangolódni a másikra, de azért alapfokú gyakorlati anatómiai ismeretek is szükségesek.
vagy.
ha már összeházasodtok és kiderül pl hogy olyan kiküszöbölhetetlen ellentétek vannak hogy mondjuk méretileg nem illetek össze, vagy ő prűd, te nem stb, vagy kémiailag/gentikailag nem működik, tehát kedved se lesz vele...
ő úgy van vele, hogyha titeket egymásnak teremtettek, akkor működni fog.. na de mi van ha nem teremettek egymásnak és utána derül ki . persze ettől függetlenül lehet az első szex bűn rossz akkor is ha utána jó lesz, van ilyen is.
régebben az emberek vallási meggyőződésből vártak,azok tinédzserkorúak voltak vagy nagyon fiatal felnőttek...huszon egy két évesek...szerintem.de a fiúkat már akkor is érdekelte a szex, sőt.
Meg ha Isten a saját képmására teremtett, és olyannak teremtett, amilyenek vagyunk, miért adott nemi vágyat, szerelmet stb.. nem véletlenül hívják SZERETkezésnek, nem a házasság utáni gyerekcsinálásról szól.
de ez csak az én véleményem.
arról is beszéltetek, mennyi idő múlva házasodna esetleg?
Az én szüleim is vártak a szexszel a házasságig, de ők kb. 4 hónapot jártak előtte és azalatt megismerték egymás jellemét.
Együtt vannak még mindig, szóval szerencséjük volt... de szerintem a túl sok várakozás nem jó - és ha valakira az ember 2-3 évet vár, aztán mennek szét, rengeteget elvesztegetett az életéből, amíg találhatott volna egy hozzáillőt.
Neked kell meggondolni ezt, mennyit bírsz várni esetleg, mert a nagyon vallásos embert nem lehet rávenni a szexre, vagy rá lehet, csak aztán bűntudata lesz állandóan hogy azt érzi vétkezik és ez fogja megrontani a viszonyt.
a többi dologról is kellene valahogy beszélni.
Én pl. elfogadnám ha a másik fél nem akarna szexet (bár én szeretnék), de azért teljesen zsákbamacskát sem vennék.
Mondjuk, megkérném hogy simogasson meg egy nem kifejezetten erogén helyen... ebből annyit le lehet szűrni hogy izgat-e az érintése, van-e ösztönös érzéke a dolgokhoz (valamelyik pasim már azzal fel tudott izgatni hogy a kézfejem simogatta)
és hogy ha mellettem izgatott... hát csak mutassa meg a nemi szervét, hadd vessek rá egy pillantást.
csak úgy lássam hogy egészséges-e, megfelelő méret, mert ha ügyetlen, még úgyis meg lehet valamennyire tanítani dolgokra ha rendelkezik számomra élvezetet nyújtó dologgal :)
Szóval én óvatosan érdeklődnék, hátha hajlandó ezekre, amellett hogy tiszteletben tartanám, hogy vár a szexszel a házasságig.
Persze az is fontos, mennyi ideig kell várnom.
Akiket egymásnak teremtett az ég??? És ez mégis mikor fog kiderülni? És ha mégsem egymásnak teremtett benneteket az ég?
Lépj le. Aki nem dug meg becsülettel, ahhoz nem megyünk hozzá. Az a felnőtt férfi aki éveket, hónapokat kibír szex nélkül egy nő mellett aki ráadásul tetszik neki, az hazudik, vagy impotens vagy buz.i.
27/N férjezett nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!