Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek okozott már gondot a házasságotokban a súlyprobléma? Változott meg a párotok "hozzá (d) állása" emiatt?
Én itt arra lennék kíváncsi, hogy a ti párotok vonzódása szexuálisan és úgy alapban "emberileg" -azaz maga a szerelem érzet és társai- változott e meg felétek, a súlyproblémák miatt??
Ha igen, akkor milyen irányban és mit tettetek ellene?
Volt olyan, hogy a párotok, férjetek meg akart változtatni vagy alábbhagyott, mert változott a súlyotok?
Kérlek írjatok példát!!
(Nálunk az van, hogy én le akarok fogyni, mert nagyon kövér vagyok és a páromnak ez meg nem tetszik, mert szerinte jó vagyok így és úgy mondd -tudom, hogy csak szeretetből teszi, hogy kedveskedjen- de "etet". Sokszor az "ajándék" meg kedvesség/meglepetés az étel formában van kifejezve. S én meg nem akarom megbántani. Bár próbálom megértetni vele hogy nem kell zabálnom, mert nem jó nekem és ő meg okos s megérti, elfogadja ezt, szóval most már nem "etet", csak azért rossz, mert olyan mintha megbántanám ezzel.)
Írjatok példákat, kíváncsi vagyok mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!