Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek okozott már gondot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek okozott már gondot a házasságotokban a súlyprobléma? Változott meg a párotok "hozzá (d) állása" emiatt?

Figyelt kérdés

Én itt arra lennék kíváncsi, hogy a ti párotok vonzódása szexuálisan és úgy alapban "emberileg" -azaz maga a szerelem érzet és társai- változott e meg felétek, a súlyproblémák miatt??

Ha igen, akkor milyen irányban és mit tettetek ellene?

Volt olyan, hogy a párotok, férjetek meg akart változtatni vagy alábbhagyott, mert változott a súlyotok?

Kérlek írjatok példát!!

(Nálunk az van, hogy én le akarok fogyni, mert nagyon kövér vagyok és a páromnak ez meg nem tetszik, mert szerinte jó vagyok így és úgy mondd -tudom, hogy csak szeretetből teszi, hogy kedveskedjen- de "etet". Sokszor az "ajándék" meg kedvesség/meglepetés az étel formában van kifejezve. S én meg nem akarom megbántani. Bár próbálom megértetni vele hogy nem kell zabálnom, mert nem jó nekem és ő meg okos s megérti, elfogadja ezt, szóval most már nem "etet", csak azért rossz, mert olyan mintha megbántanám ezzel.)

Írjatok példákat, kíváncsi vagyok mindenre.

2013. febr. 13. 12:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nálunk fordítva van. Én fogytam, sokat, mivel evészavarom van. Nálunk emiatt van vita, hogy hízzak mert ez így nem lesz jó, meg nem akar elveszíteni, vigyázzak magamra...csak pár kilót hízzak már, sokkal jobban néznék ki és nem így ismert meg, hanem amikor 5-6 kg-val töb voltam és milyen jó lenne, ha nem kéne állandóan az egészeségem miatt aggódnia. Rémes, hogy magamat nem látom soványnak, inkább még fogynék, viszont mindenki más szerint borzalmasan nézek ki. Meg rossz, hogy félek emiatt fogom elveszíteni.
2013. febr. 13. 16:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj... Összekerültél egy etetővel...

Fel kellene világosítani róla, hogy neked nem a kaja jelenti a legnagyobb boldogságot az életedben, szóval ha csak miattad vesz/készít ezt-azt, akkor pont, hogy rosszat tesz neked, mivel te fogyni szeretnél. Ajánlj neki mást, amivel kedveskedhet neked :)

2013. febr. 13. 16:54
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

Miért kellett lepontozni ennyire? Mert válaszoltam a kérdésre és van, akinek nem a 100 kiló jelenti a nagy súlyt, hanem esetleg a kevesebb?

Igen, voltam 80 kilós is a 165 centimhez, rengeteg bántást kaptam és mikor végre 50 kilósan hosszú évek után először éreztem magam szépnek, akkor igenis utána már nehezen viseltem, ha ez a kép torzult rossz irányba.

2013. febr. 13. 17:28
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát nálam az van, hogy én 170/70 vagyok, ami nagyon rossz. Én így iszonyúan kövérnek érzem magam és hányok amikor a tükörbe nézek. Le akarok dobni 15 kilót, mert amikor ennyivel voltam kevesebb, akkor néztem ki jól. Most meg hát igen...."rövid a karom, hogy kitöröljem a seggem". Kábé.
2013. febr. 13. 18:09
 15/21 anonim ***** válasza:
16%

Magas, sovány, karcsú nő vagyok alkatilag, nem fogyóztam egy napot sem soha éeletmben, ellenkezőleg.

A férjem hízékony és nagyon édesszájú. Tudja, hogy nem szeretem a kövér, hájas, tottyadt embereket, ezért edzésre jár a lelkem. :) Így nincs gond.

2013. febr. 13. 19:06
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

170/70kg kövér?

Barátnőm heti rendszeres edzések mellett nyom ennyit.

Mondjuk ő izmos, nem is löttyedt.

2013. febr. 13. 19:55
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

# 13

Ne foglalkozz a lepontozással, szerintem jókat írtál és tanulságos is.

2013. febr. 13. 19:56
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

# 15

Férfiként inkább egy ducibb, de kedvesebb nővel lennék együtt, mint egy ilyen gonoszkodó emberrel. A stílus maga az ember.

Kérdező, tényleg nézz utána az "etető" típus fogalmának, ahogy írta itt már valaki!

2013. febr. 13. 20:01
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

ez az etetés tényleg nagyon durván hangzik. nem hagynám, még akkor sem, ha kedvesség mögé bújtatja. hadd határozzam meg én, h hány kilóval érzem jól magam, ne ő döntse el.

én is elég súlyos alkat vagyok (175/80), és már jó ideje dolgozom azon, h jobban nézzek ki. megjegyzem voltam már 100 kilós is tiniként egy betegség miatt. na, azokat a beszólásokat max azoknak kívánom, akiktől kaptam.

a párom az én súlyom duplája, igaz magas (2m), de tényleg olyan Bud Spencer alkat :) ez egy szintig jó, és nem is nagyon mernek vele ujjat húzni, én viszont aggódom az egészsége miatt. pont, h próbálom fogyasztani, normális étkezési szokásokat belevinni az életébe. ő is tuja nagyon jól, h fogynia kéne, de valamiért nem megy. most már ott tartok, h elviszem kivizsgálásra, dietetikushoz, orvoshoz. nem hinném, h betegség van a háttérben, de ilyen súlynál már szakmai segítség kell.

ha tudsz, te is menj szakemberhez, ő majd ad egy diétát. mondd a párodnak, h ezt tartanod kell, különben x év múlva max virággal kedveskedhet, amit a sírodra visz. tudom, ez erős túlzás, de valamivel rá kell döbbenteni, h az egészséged a tét, ezzel nem kéne játszani.

2013. febr. 13. 22:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja...beszélünk itt kövérségről, mikor messze állsz tőle...170/70 :) Akkor nem csodálom, hogy a férjed "etet", pont ott lehetsz kerek, ahol kell :) Ebből az etetés szövegből azt hittem, mázsa körül vagy.
2013. febr. 14. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!