Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy férfi félrelép, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi félrelép, miért nem csinál már akkor legalább minőségi cserét?

Figyelt kérdés
Sokszor látok/hallok ilyet, és velem is megesett, hogy férjem megcsalt egy nálamnál mérföldekkel rondább, kövérebb, idősebb nővel. Akkor már miért nem egy az otthoninál különb nőt keres magának? Vagy lehet az első útba eső nőt kefélik meg?!

2013. jan. 28. 10:19
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
Ez a "majdnem minden zűrös tini" kijelentést hagyjuk, nyilván nem tájékozódsz rendesen ,mert ezek csak tini korban zűrösek, amíg dúlnak a hormonok vagy amíg a szülők az ő felhasználásukkal élik meg a bosszúikat, akik meg szar kapcsolatban élő szülők gyereke az meg nem tini korban zűrös csak, hanem az egész életükben egy csődtömegek, rendes kapcsolat nélkül,és persze a megcsalás nem is lesz olyan nagy dolog, hisz anyuci meg apuci is él tovább.... és ezek többen vannak....
2013. jan. 28. 19:13
 42/58 A kérdező kommentje:

A zűrös tini kérdés szerintem nagyon messze van az általam feltett kérdéstől, de legyen kommentálom.

Az én szüleim elváltak, és anyám egy aljas szemétládával kötötte össze az életét, ezáltal az enyémet is. A részletekbe nem mennék bele, borzalmas volt, és nyugodtan lehet gondolni a legrosszabbakra, mivel minden borzalmat át kellett élnem. Zűrös tini voltam, nem is kicsit. De ha a szüleim anno nem válnak el csupa hülyeségek miatt, nyilván másként alakult volna az életem. Pedig náluk nem voltak komoly problémák, és anyám mégsem adott esélyt apámnak. 3 éves koromban elváltak és onnantól sosem láttam többé apukámat, anyám eltiltotta tőlünk. Az önérzete, a bosszúvágya többet ért mint a tesóm és én. Na én nem akartam önző lenni, és az ő hibáját elkövetni. Majd kiderül érdemes volt-e a próbálkozásom, de legalább az én lelkiismeretem tiszta lesz, én megadom a gyerekeimnek az esélyt hogy családban nőhessenek fel.

2013. jan. 28. 20:36
 43/58 anonim ***** válasza:
76%
A gyerekeid majd azt fogják mondani, hogy anyu milyn csodálatos volt, mert feláldozta miattunk az életét. Nem baj, még gyártod, a kifogásokat a válásra, a gyerek mindig csak duma, ha azt mondtad volna, hogy annyira szereted ezt az embert, hogy beledöglenél a hiányába...lenne értelme a folytatásnak és nem mártírt akarnál csinálni magadból, az anyaság oltárán.
2013. jan. 28. 20:41
 44/58 A kérdező kommentje:
Lehet mártír vagyok, de az biztos, hogy a saját gyerekeimnek a lehetőségeimhez mérten biztosítani fogok mindent ami az ő egészséges fejlődésükhöz szükséges. Márpedig egyedül ezt nem tudnám. A gyerekeknek pedig nem feltétlenül kell megtudniuk mit művelt az apjuk. Nem célom hogy utálják őt, sőt...A kapcsolatunkon igazából nem látszik kívülről a törés, nem veszekszünk. A férjem is azt hiszi hogy talán túl vagyok a dolgon.
2013. jan. 28. 20:54
 45/58 A kérdező kommentje:
Ha nem lettek volna gyerekeink, pontosabban egy és a másik úton, kétség nem fér hozzá, beadtam volna a válópert. De biztos hogy gyerekekkel magunk mögött is ezt kell tennünk? Könnyebb lett volna a lelkemnek biztosan ha a válóperrel elégtételt nyerek a rajtam elkövetett sérelmekért, de nem biztos hogy a könnyebb jobb. Örökre nyomasztott volna a gondolat, hogy elvettem a gyerekektől az esélyt. A rögös utat választottam, és rohadtul nem azért mert én ettől vagyok boldog, de végülis az esély még megvan rá. Nem tudom mi lesz a jövőben, ha tudnám, nyilván annak fényében dönthetnék. Tényleg ennyire elítélendő, hogy most az egyszer nem magamat néztem?
2013. jan. 28. 21:00
 46/58 anonim ***** válasza:
Nem, ez csak annak elítélendő, akinek bűntudata van, amiért apa nélkül neveli a gyerekeit és ezért megpróbálja elhitetni mindenkivel, hogy márpedig ez a jó, kizárólag a gyerekek miatt.
2013. jan. 28. 21:02
 47/58 anonim ***** válasza:
100%
20:41-es vagyok....Nekem apu 3 gyereknél nyögte, be , hogy nem vagyok elég csodálatos, a kicsi 1 éves volt...Még 2 évig nyomtuk, én is kitaláltam mindenféle mesét, hogy miért maradok, meg a gyerekek miatt. Nem csak be voltam szarva...de nagyon. De az a két év maga volt a pokol, nem lehetett helyre hozni, mert bennem nem állt helyre. Aztán nem lehetett vele emberi módon elválni, a bűntudatát úgy leplezte, hogy átment tagadásba...ő semmit nem tett, mindenért én vittem el végül a balhét. Viszont elváltam és talpra álltam, nehezen.
2013. jan. 28. 21:08
 48/58 A kérdező kommentje:
Az én férjem is tagadja, mintha ezzel mintegy meg nem történté tenné a dolgot, de tisztában van vele, hogy pontosan tudom mi az igazság. Egyszer-kétszer "kiesett a szerepéből", és majdnem elszólta magát, majd mikor kis híján kimondta, egyből tagadott megint. Ennek mi értelme nem tudom. Lehet ezért sem tudom feldolgozni, mert nem lett teljesen kimondva. De elismerte a hibáját, elismerte hogy több szexre vágyott. Akkor most mi is van?! Lehet engem sem fog elkerülni a végső döntés meghozatala, de legalább megpróbáltam. És még lelkileg erősödnöm kell a sokk után amit ez a csalódás okozott. Ha újra a régi leszek, talán lehet én is kimondom majd hogy vége, vagy éppen az ellenkezőjét, hogy érdemes volt még egy esélyt adni. Idővel kiderül szerintem ki merre....
2013. jan. 28. 22:38
 49/58 anonim ***** válasza:

Tök mindegy ígyis-úgyis téged hibáztat, hogy meg kellett csalnia. Előtte is panaszkodott, hogy valami nem frankó?

Igen, erősödj és döntsd el, hogy szeretnél-e így vele tovább élni. Vele, nem pedig mindenféle kifogásokra, okokra hivatkozni, még akkor sem ha a gyerek az.

2013. jan. 29. 12:00
 50/58 anonim ***** válasza:

tegnap 20:36

ennek a zűrös tini kornak nem volt köze a váláshoz, ez az anyád szívtelenségéhez volt köze,ami a házasság alatt is kijött volna, mert nyilván ha a gyereke érdekeit nézi és ne tiltogat meg zsarnokoskodik, magyarul nem a gyerekét használja bosszúnak mint a sok aluliskolázott, akkor nem lesz boldogtalan tinikorod.

2013. jan. 29. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!