Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi félrelép, miért nem csinál már akkor
legalább minőségi cserét?
Szerintem az is lehetett itt a baj, hogy miután a nő terhes lett, a pasi már csak az anyukát látta benne és nem tudott rá nőként tekinteni, ilyen esetben pedig édes mindegy, hogy a nő úgy néz-e ki, mint Pamela Anderson fénykorában. Mamma effektus.
2013. jan. 28. 15:26
32/58 A kérdező kommentje:
3 hónapos terhesen rákényszerített a férjem egy olyan helyzetre, amit sosem vállaltam volna önszántamból, ha tudom mi folyik a háttérben. És én legyek az elnéző szerető feleség, hogy a gyermekeimnek továbbra is megadasson minden, ne szenvedjenek hiányt semmiben. Szerintem ez nem igazságos. És nyilván nem a harmadik volt a hibás (csak) a félrelépésért, az a nő is két gyermekes házasságban élő nő. Nem érdekel a nő, azt nem értem, hogy a férjemnek mi volt annyira rossz a kapcsolatunkban, amiért ezt tette. Ugyanis sosem panaszkodott. Én azt hittem minden tök rendben megy köztünk, szeretjük egymást, családot alapítottunk, összeházasodtunk, eközben pedig a háttérben ott volt a harmadik. Könnyebb volna a tudat, ha tudnám, hogy az a másik valamiben különb volt nálam, mert azt mondhatnám, hogy igen, azért csalt meg a férjem, mert a másiknak feszesebb a feneke, szebb az arca, vagy mittudomén. Megtalálnám magamban a hibát, de így csak azt látom, hogy szívem-lelkem kitettem a boldogságunkért, és a szemében ez semmit nem ér.
Szerintem neked pont az a bajod, hogy ez a hiba nem kézzel fogható.
Talán elfelejtettél nő lenni, vagy a terhességed alatt csak az anyaságról, apaságról áradoztál és ezzel elijesztetted, vagy undok lettél, ami neked fel sem tűnt, talán beképzelt, elviselhetetlen.
Nem feltétlenül a szépség miatt csalnak meg valakit.
2013. jan. 28. 16:19
34/58 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék nő lenni, de a férjem mindent a nyakamba akasztott, már nincs erőm és energiám se, pedig hiányzik már az érzés nagyon. Enyém a háztartás, a gyerekek, a hivatalos ügyek intézése, a napi rutin feladatok, és minden...de szó szerint minden.
Bocsi, nem olvastam el mindent, csak hogy úgy beszélsz róla, hogy a férjem.
Nem váltatok el? Szent a béke?
2013. jan. 28. 17:53
36/58 A kérdező kommentje:
Nem váltunk el. Az túlzás hogy szent a béke... A gyerekeimet helyeztem előtérbe, hogy egyedül nem tudnék nekik mindent megadni, és mivel a kicsi pocakban volt mikor a dolgok kibuktak, így igazságtalan lett volna tőlem, ha az önérzetemet a gyerekeim elé sorolom. De nem tudom meddig tudok így élni még. Nincs vita, de minden nap eszembe jut. :(
Ha akad egy óra szabadidőd, akár az alvásból is vedd el, aerobikozz. Ad egy löket nőiességet és önbizalmat. Hidd el, jót fog tenni.
2013. jan. 28. 18:29
Hát, azért nem élnék együtt ilyen emberrel, csak mert a gyerekek....majd a gyerekek is ezt látják, anyuci jó pofizik apucival és fordítva, a szeretet 0, és majd csodálkoztok, hogy zűrös tinik lesznek és majd ti beszéltek a jó kapcsolatokról nekik.
2013. jan. 28. 18:41
A zűrös tiniséget hagyjuk. Majdnem minden zűrös tini elvált szülők gyereke. A többségnek pont ez a baja.
Szerintem inkább becsülendő, hogy próbálja helyrehozni a dolgokat.
2013. jan. 28. 18:46
Én sem olvastam végig a kommenteket, a tiédet igen.
Amikor a férjem engem csalt, a legkisebb gyerek 1 éves volt, belőlem az minden életenergiát kivett. Nagyon nehezen váltam el tőle, 2 év múlva és válogatott szemétségeket követett el.
Nem érdekelt, hogy milyen a másik...az érdekel, hogy ő mekkora szemét. Ha elakar válni menjen, de ne cincálja a szét az idegeimet. Azért szétcincálta, de nagy nehezen sikerült elköltöztetnem, két év volt a kettő között, addig meg szekált én meg már szólni sem tudtam, nemhogy nőnek érezni magam.
2013. jan. 28. 18:55
Kapcsolódó kérdések: