Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi félrelép, miért nem csinál már akkor legalább minőségi cserét?
Meg iylenkor a lényeg h nem kulonbet keres hanem MÁST.
Miért nem beszélik meg? Mert félnek attol h nem választ kapnak és kovetkezo nap a masik szemebe kell nézni, ezzel szemben egy "idegennel" bármit megcsinalhat, mert nincsenek kovetkezményei.
- viszi a farka
- azt hiszi, neki minden nőt meg kell dugnia
- azt hiszi, hogy nem fog kiderülni
vagy pedig sz.r vagy az ágyban.
Akik a kérdezőt ócsárolják: ez volt a kérdés? Nem, akkor? Másrészt meg hogy veszik a bátorságot, hogy egy ismeretlen ember külsejéről, aki sosem láttak, 2 írásos mondata alapján véleményt írjanak?
Kedves kérdező! Szerintem pont ők azok, akikről a kérdésedben írtál.
Leget, hogy az általad rondának ítélt nőt csak te látod csúnyábbnak, mert 1. annak akarod látni 2. utálod és azért látod annak. Az is lehet, hogy valóban csúnya, DE kedvesebb, megértőbb, odaadóbb az ágyban.
Ennyi...
(Sose értettem, miért fontos a nőknek a másik külseje megcsalás esetén, pedig nő vagyok és voltam már megcsalva)
Ma 10:32
Jó a szó tesó:D :D
Ott a pont!!!!
Pontozzatok le nyugodtan, gondolom fáj az igazság ;)
(15. voltam)
Láttam már én is olyat, hogy külsőre tényleg előnytelenebbre "cserélte" le az előz párját valaki.
És tudom ezért le leszek pontozva, de nem bántani szeretnék senkit, viszont a szépség nem minden!
Egy embernek meg sok féle nő/férfi bejöhet.
Most komolyan ledöbbentem kicsit. Tényleg muszáj így beszélni a kevésbé dekoratív nőkről? Hogy rusnya, meg középkategóriás?? Ha valaki nem bombázó, akkor már ássa el magát? Érdekes, hogy itt a pasik elvárják, hogy a nő sértődés nélkül dobjon le magáról 5-10 kilót az első csettintésre, de ha a nő mondaná ugyanezt a pasinak akkor már ő egy r.hadt k.va.
Kérdező, te is szégyelld magad, hogy nő létedre így beszélsz. Engem is csaltak már meg egy nálam szerintem kevésbé jó nővel, de nem hangoztatom mert nyilván nem tudok elfogulatlan lenni egy ilyen szituban és a sértettségem és "utálatom" láttatja magamat bombázónak a másik nőhöz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!