Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy férfi félrelép, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi félrelép, miért nem csinál már akkor legalább minőségi cserét?

Figyelt kérdés
Sokszor látok/hallok ilyet, és velem is megesett, hogy férjem megcsalt egy nálamnál mérföldekkel rondább, kövérebb, idősebb nővel. Akkor már miért nem egy az otthoninál különb nőt keres magának? Vagy lehet az első útba eső nőt kefélik meg?!

2013. jan. 28. 10:19
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
A hülyeség megmagyarázására már lejárt ez a szöveg ;)
2013. jan. 28. 12:05
 22/58 A kérdező kommentje:
Hm... Érdekes vélemények. Azért egy dolgot szeretnék tisztázni, én nem láttam a másik nőt, azt hogy nálam csúnyább, sőt, hogy rusnya, azt maga a férjem mondta, és azok az ismerősök akiknek volt hozzá szerencséjük, hogy személyesen is meggyőződjenek róla. Nem barátok, csak ismerősök, akiknek nem érdeke engem "nyugtatni" hogy jobb vagyok a másiknál. A szex köztünk nagyon jól működött a férjemmel, bár tény hogy nem volt túl gyakori mióta a gyerekek megszülettek. És még a csúnyasághoz: én kb. középkategóriásnak számítok, átlagos testalkatúnak számítok, megvan az összes fogam amit rendszeresen ápolok, igyekszem csinosan öltözködni, és kb. minden ami ehhez tartozik. A nőnek meg állítólag hiányos/rohadt a fogazata, rám ver kb. 20 kilóval, és igénytelen a külseje, a hangja mint egy férfié.
2013. jan. 28. 12:41
 23/58 anonim ***** válasza:
62%

POntosan ezért vagy megcsalva, lényegtelen, hogy milyen nővel. Lenézed magad, középkategóriás vagy, ráfogod a gyerekre, hogy miért nincs már meg a vonzalom.

Persze sok nőnek csökken a libidója, de mondjuk megérteni nem tudom, mert nekem is van egy 15 hónapos gyerekem akit nevelnem kell, meg a lakás sem takarítja ki magát, mégis heti 4-5 szex minimum megvan.

2013. jan. 28. 12:48
 24/58 A kérdező kommentje:
Kedves 23-as, szerencsés vagy hogy jut energiád heti 4-5 szexre, nekem sajnos nem, de minden nap van főtt étel, tiszta házban élünk, mosott-vasalt ruhában járunk, stb. Nekem nem marad energiám. Amúgy meg a terhességem alatt (ekkor derült ki a félrelépés, pontosabban a viszony), végig kívántam a szexet, próbálkoztam is, de a férjem folyton elutasított. Szóval nekem ne magyarázza meg senki hogy ez az én hibámból történt. Akkor még volt időm és energiám, és napi 1-2-ben is benne lettem volna, de a férjem nem akarta.
2013. jan. 28. 12:54
 25/58 anonim ***** válasza:
83%

Lehet hogy rondább,van minden nap kaja, meg tiszta ruha de a stílusodból ítélve ez az ítélkezős , lenézős dolog valószínű a férjednek is feltűnt.

Ha nincs energiád a napi feladatok után amit egy 3 gyerekes anyuka is megcsinál mégis van ideje másra amire akarja akkor az a te dolgod de fogadd el, hogy másnak ez nem elég, ahogy leírod szerintem én is beleuntam volna ebbe az unalmas forgatókönyvbe minden nap.

Terhesen nem is csoda , hogy nem kívánják a nőket, én mint nő sem akartam soha, de van más módja ennek is...

Nem minden a külső, de lehet többet foglalkozott a férjeddel valaha mint te bármikor, és tudod , minden lyuk egyforma csak más a körítés , nem ez a lényeg.

2013. jan. 28. 13:00
 26/58 anonim ***** válasza:
ui: én nem a 23-mas 71%-os vagyok ...
2013. jan. 28. 13:01
 27/58 A kérdező kommentje:
Te jó ég! Te miből gondolod, hogy elhanyagoltam a férjem?! Lenéző stílus... Tudod mit, tényleg lenéző a stílusom mióta kiderült, hogy mit tett velem, de ez nem mindig volt így!!!
2013. jan. 28. 13:13
 28/58 anonim ***** válasza:
81%

Te írtad, hogy nincs energiád a napi feladatok után, az meg hogy mióta a férjed megcsalt lenézően írsz a nem a legjobb adottságokkal született nőkről a te bizonyítványod.

Tudod, sose a szerető a nagyobb hibás, nem a 3.-at kellene utálni, meg különb helyzetekben megtépni ahogy az agyoniskolázottak szokták...hanem a hűtlent. Nem a szeretőt kéne nézni, hogy milyen , hanem azt aki megcsalt, hogy mi volt a baja, nem másban kell keresni az okot amiért elment vele, hanem magatokban, hogy hogy történhetett ez meg, mert olyan nincs, hogy minden tökéletes és mégis...

2013. jan. 28. 13:49
 29/58 anonim ***** válasza:
76%

Pontosan ez jutott az eszembe a Károly herceg-Camilla-Lady Diana háromszögről is. Diana messze szebb nő volt, mint Camilla, utóbbi kifejezetten csúnya, Károly mégis vele ment félre.

valószínűleg azért, mert vele jól megértették egymást, teljes volt az összhang, a feleségével pedig már nem.

2013. jan. 28. 14:08
 30/58 anonim ***** válasza:
100%
A minap beszéltem ilyen ügyben mindkét oldalon érintettel és azt vettem ki a szavaiból, hogy a megcsalásnak az ő esetében az volt az oka, hogy a kapcsolata nagyon stresszes volt, ezért keresett kvázi máshol menedéket. Ez viszont nem jelentette, hogy ő azzal az emberrel bármit is akar hosszú távon, a párját szerette, csak kellett egy megerősítés, hogy igen, ő nem szar ember, lehet szeretni, ellazulni, stb. Egy ilyen alkalmi dologhoz az ember nem a tökéletest keresi, csak azt, aki megadja neki ezt a törődést.
2013. jan. 28. 15:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!