Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi félrelép, miért nem csinál már akkor legalább minőségi cserét?
POntosan ezért vagy megcsalva, lényegtelen, hogy milyen nővel. Lenézed magad, középkategóriás vagy, ráfogod a gyerekre, hogy miért nincs már meg a vonzalom.
Persze sok nőnek csökken a libidója, de mondjuk megérteni nem tudom, mert nekem is van egy 15 hónapos gyerekem akit nevelnem kell, meg a lakás sem takarítja ki magát, mégis heti 4-5 szex minimum megvan.
Lehet hogy rondább,van minden nap kaja, meg tiszta ruha de a stílusodból ítélve ez az ítélkezős , lenézős dolog valószínű a férjednek is feltűnt.
Ha nincs energiád a napi feladatok után amit egy 3 gyerekes anyuka is megcsinál mégis van ideje másra amire akarja akkor az a te dolgod de fogadd el, hogy másnak ez nem elég, ahogy leírod szerintem én is beleuntam volna ebbe az unalmas forgatókönyvbe minden nap.
Terhesen nem is csoda , hogy nem kívánják a nőket, én mint nő sem akartam soha, de van más módja ennek is...
Nem minden a külső, de lehet többet foglalkozott a férjeddel valaha mint te bármikor, és tudod , minden lyuk egyforma csak más a körítés , nem ez a lényeg.
Te írtad, hogy nincs energiád a napi feladatok után, az meg hogy mióta a férjed megcsalt lenézően írsz a nem a legjobb adottságokkal született nőkről a te bizonyítványod.
Tudod, sose a szerető a nagyobb hibás, nem a 3.-at kellene utálni, meg különb helyzetekben megtépni ahogy az agyoniskolázottak szokták...hanem a hűtlent. Nem a szeretőt kéne nézni, hogy milyen , hanem azt aki megcsalt, hogy mi volt a baja, nem másban kell keresni az okot amiért elment vele, hanem magatokban, hogy hogy történhetett ez meg, mert olyan nincs, hogy minden tökéletes és mégis...
Pontosan ez jutott az eszembe a Károly herceg-Camilla-Lady Diana háromszögről is. Diana messze szebb nő volt, mint Camilla, utóbbi kifejezetten csúnya, Károly mégis vele ment félre.
valószínűleg azért, mert vele jól megértették egymást, teljes volt az összhang, a feleségével pedig már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!