Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell rossznak lennie egy házasságnak, hogy az ember mindent hátrahagyjon?
Figyelt kérdés
A környezetemben többen válnak, van aki kisgyerekkel, van aki felnőtt gyerekekkel idősen (55-65 között). Tudom, hogy nem lehet tudni mi van zárt ajtók mögött, de ezek a családok olyan szempontból rendezettek voltak, hogy nem volt alkohol, drog, testi, lelki terror.
Szinte minden esetben belépett egy harmadik.
Mi kell ahhoz, hogy az ember mindent eldobjon valakiért?
Ezek az emberek vajon megbánják a döntésüket, amikor elmúlik a szerelem?
Ti hogy gondoljátok, esetleg van tapasztalatotok valamelyik oldalról?
2012. dec. 29. 20:28
21/21 anonim válasza:
Ildegonda nagyon meglepődtem a válaszaidon,nem gondoltam volna hogy 50 évesen vki megpróbál új életet kezdeni,azt hittem onnantól kezdve senki nem lép.Adtál egy reményt,hogy az én életem is a legjobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!