Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell rossznak lennie egy házasságnak, hogy az ember mindent hátrahagyjon?
A környezetemben többen válnak, van aki kisgyerekkel, van aki felnőtt gyerekekkel idősen (55-65 között). Tudom, hogy nem lehet tudni mi van zárt ajtók mögött, de ezek a családok olyan szempontból rendezettek voltak, hogy nem volt alkohol, drog, testi, lelki terror.
Szinte minden esetben belépett egy harmadik.
Mi kell ahhoz, hogy az ember mindent eldobjon valakiért?
Ezek az emberek vajon megbánják a döntésüket, amikor elmúlik a szerelem?
Ti hogy gondoljátok, esetleg van tapasztalatotok valamelyik oldalról?
Elnézést, én is elkalandoztam az eredeti kérdésemtől.
Mindenkinek megy a zöld kéz, tényleg minden vélemény érdekel.
9-es, és mekkorák a gyerekek?
Gyűjts bizonyítékokat a férjed fenyegetéseiről, viselkedéséről, bántalmazásairól! És akkor azokat felmutatva egészen biztosan nem neki ítélik.
14 év felett meg a gyerek dönti el, kivel van.
Köszönöm. Ilyen esetek történnek a környezetemben is, mint a tied, kedves utolsó. Egyszerűen nem értem. De lehet, hogy csak azért, mert én pedig talán többet is eltűrnék, mint ami normális lenne, csak hogy fenntartsam a családi békét. (Mint ahogy talán ti is, azzal, hogy érezted, hogy nincs minden rendben, de nem váltál amíg ő nem lépett).
Köszönöm a válaszod.
pontosan jól látod kérdező. A kelleténél sokkal több mindent elnéztem, vagy nem vettem tudomásul. De ez megbosszulta magát, hiszen attól a tények tények maradtak. Így évek távlatából visszatekintve, nem bánom, hogy elváltunk. És ha hiszed, ha nem, mindent el tudok egyedül intézni, a félelmeim nem igazolódtak be.
Sőt, két gyerekkel is kellek valakinek :)
De épp azt írtam, hogy 14 éves kor után már nincs is gyermekelhelyezési per. Ha mondjuk 8 és 10 évesek, akkor már csak 4-6 év.
De addig is meg tudod csinálni, szerintem megéri.
Őket is kérdezd meg!
Amikor nagyon nehéz élethelyzetben vagyunk, mindig a gyerekeket kell megkérdezni, ők fején találják a szöget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!