Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell rossznak lennie egy házasságnak, hogy az ember mindent hátrahagyjon?
A környezetemben többen válnak, van aki kisgyerekkel, van aki felnőtt gyerekekkel idősen (55-65 között). Tudom, hogy nem lehet tudni mi van zárt ajtók mögött, de ezek a családok olyan szempontból rendezettek voltak, hogy nem volt alkohol, drog, testi, lelki terror.
Szinte minden esetben belépett egy harmadik.
Mi kell ahhoz, hogy az ember mindent eldobjon valakiért?
Ezek az emberek vajon megbánják a döntésüket, amikor elmúlik a szerelem?
Ti hogy gondoljátok, esetleg van tapasztalatotok valamelyik oldalról?
semennyire. Maga már az ismerkedéstől kedve nem olyan a kapcsolat ami stabil alapokon nyugszik.
No meg van aki pont azt bánja, hogy egykor nem lépett..
Ahhoz, hogy beléphessen egy 3., igenis kell lenni előzménynek: valós vagy vélt sérelmek, nem passzoló igények, csalódottság, kiábrándultság.
Ritka a casanova típus.
Nos az esetemben említett helyzetekben a férfiak nem voltak terrorizálva. (Még csak a szegény én, sajnálj engem mert én mennyit teszek a családomért típus sem volt).
(Közelről ismertem a feleket és utólag igyekeztem mindkét fél álláspontját megérteni, de megrémiszt a dolog.
Ha babát vállalunk és nem leszek mintaanya akinek van ideje a babára, a párjára, a háztartásra és ezek után még kedve a szexhez, akkor elhagy a párom, vagy boldogtalan lesz? Félek ettől, nem vagyok tökéletes:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!