Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségemmel vesztettem el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemmel vesztettem el a szüzességemet, amiről nem tud, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

13 éve vagyunk együtt és vele vesztettem el a szüzességemet, elmondjam neki vagy inkább ne?

1-2 kalandom volt a kapcsolatunk elején sajna amiről nem tud, hogy mikor pontosan... Úgy tudja a kapcsolatunk előtt voltak ezek. De nyilván vele veszítettem el a szüzességemet..

Van közös gyerek is.

Vagy inkább hagyjam a múltat és éljünk tovább nyugodtságban?

Nagyon szeretem.

tegnapelőtt 10:45
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ha a párom 10+ év után elmondaná, hogy amúgy de, megcsalt, akkor igenis kevesebb lenne a szememben
tegnapelőtt 15:36
 32/40 anonim ***** válasza:

Ja azt nem olvastam hogy megcsalta. Nagy csalódás lenne, lehet szakítanék. Átverted mindennel kapcsolatban.. ott már nem lenne semmi bizalom.

(28-as)

tegnapelőtt 15:46
 33/40 anonim ***** válasza:
Minek??? Miért érzed, hogy ezt közölni kell vele? :D
tegnap 09:14
 34/40 anonim ***** válasza:
70%

Nem gondolod hogy gáz a feleségedet hazugságban tartani és magadhoz láncolni úgy, hogy valószínű nem te vagy számára a megfelelő mert egy hazug szerencsétlen vagy? Ennél bárki jobbat érdemel, de a kérdező még megvonja a saját döntési jogától is a saját életéről.

Tulajdonképpen egy tönkretett házasságban él egy tönkretett élettel, amiről a felesége még nem is tud. Ennél nem sok undorítóbb dolog van.

tegnap 09:30
 35/40 anonim ***** válasza:

35# Miért gondolod ezt?

Nő vagyok, párkapcsolatban, szexelni is szoktunk. Mégis egyetértek a 34#essel. Attól, hogy a megcsalt nem tud róla, nincs döntési helyzetben, és egy alternatív valóságban él.

Ez tény, nem azon múlik ki kommenteli ezt.

tegnap 11:08
 36/40 anonim ***** válasza:
63%
Még rosszabb hogy gyereket is képes volt csinálni így neki.
tegnap 12:49
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Hova tűnt a 35# válasz, aki azt írta hogy egy szexhiányos lúzer a 34#es? Ilyenkor törlik a kommentet? Jelenleg én vagyok a 35 ös, de volt előttem egy másik válasz is! 🤔😮
tegnap 13:06
 38/40 anonim ***** válasza:
0%

Csak azt felejtitek el hogy ez már a múlt, ezt próbálná rendezni, csak fél a következményektől.

Az tény hogy a nő abban a hitben van hogy nem történt semmi és minden okés!

tegnap 16:14
 39/40 anonim ***** válasza:
"Ez már a múlt.. "(ilyet is csak pasi ír)
tegnap 17:36
 40/40 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy mondd el inkább a megcsalásokat, mert szerencsétlen 10+éve egy hazugságban él egy aljas " emberrel", amiről joga lenne tudni, de úgysem teszed, szóval teljesen mindegy.

Szánalmas vagy.

tegnap 22:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!