Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségemmel vesztettem el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségemmel vesztettem el a szüzességemet, amiről nem tud, elmondjam neki?

Figyelt kérdés

13 éve vagyunk együtt és vele vesztettem el a szüzességemet, elmondjam neki vagy inkább ne?

1-2 kalandom volt a kapcsolatunk elején sajna amiről nem tud, hogy mikor pontosan... Úgy tudja a kapcsolatunk előtt voltak ezek. De nyilván vele veszítettem el a szüzességemet..

Van közös gyerek is.

Vagy inkább hagyjam a múltat és éljünk tovább nyugodtságban?

Nagyon szeretem.

tegnapelőtt 10:45
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%
Ezt majd a feleség eldönti. Azt meg ő dönti el hogy elmondja -e vagy sem.
tegnapelőtt 12:32
 22/40 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem volt gyanú, kicsi az esély hogy kiderüljön.

Ezt majd az ő lelkiismerete és igazságérzete eldönti, legkésőbb a halálos ágyon. :)

tegnapelőtt 12:33
 23/40 anonim ***** válasza:
0%
19. A szuzesseg fizikalis dolog akkor gondolkodjunk a valosagban es ne kepletesen meg irodalmilag..🤢🤢
tegnapelőtt 12:38
 24/40 anonim ***** válasza:
58%
A szüzesség más néven "érintetlen", szexuálisan értendő. Tehát valaki szexuálisan érintkezik vele és akkor már nem szűz, tök mindegy hogy mikor szakadt be a szűzhártyája vagy volt magömlése.
tegnapelőtt 12:46
 25/40 anonim ***** válasza:
Valamelyik nő akivel megcsaltad megjelent újra az életedben, vagy valaki más fenyegetett meg, hogy elmondja a nejednek, hogy megcsaltad?
tegnapelőtt 12:55
 26/40 anonim ***** válasza:
mondd, legalább egy jót fog nevetni, aztán elkezd agyalni, hogy biztos ki akarod próbálni, hogy mással milyen.. féltékennyé válik minden, minden rezzenéseted lesi majd és rá is megy a házasságod.
tegnapelőtt 13:13
 27/40 anonim ***** válasza:
20%

Ne mondj semmit. Családod van, mostmár nem csak magadért, hanem a gyerekedért is felelsz. Nyilván férfi vagy, annak idején zavart, hogy nem tudtál szexuális sikereket felmutatni, ezért akartad ezt egy kicsit pótolni.

Ne hallgass az álszent hányadék válaszokra. Az élet nem egy rózsaszín amerikai film, ahol mindig minden csupa szirupos tökéletesség. A fő, hogy gondoskodsz róla és a családodról. Az ilyen negatív válaszokat csak a megkeseredett frusztrált barmok írják, akik jobban éreznék magukat a saját kis nyomorult életükben azzal a tudattal, hogy másoknak is rossz lesz.

tegnapelőtt 13:14
 28/40 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez aranyos, elmondanám. Nem lennél semmivel se kevesebb a szememben ettől, sőt örülnék. N
tegnapelőtt 15:26
 29/40 anonim ***** válasza:
#28 Örülnél hogy megcsalt?
tegnapelőtt 15:27
 30/40 anonim ***** válasza:
0%
29. Miért? Ha nem mondja el akkor nem csalta meg? :)
tegnapelőtt 15:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!