Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Képes lennél ölni a párodért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes lennél ölni a párodért?

Figyelt kérdés
jan. 30. 13:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
Nem. Szándékosan még önvédelmi helyzetben sem hiszem, hogy képes lennék ölni. Nyilván, nem dilemmáznék, hogy milyen hatása lesz a védelmezésemnek (ha mondjuk egy késsel hadonászok), de semmilyen eszközt nem emelnék fel ölési szándékkal.
jan. 30. 14:50
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Igen
jan. 30. 15:25
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

Sosem tudtam ezekre a kérdésekre elvben válaszolni. Kell hozzá az adott szituáció, nem tudhatom, ténylegesen mit és hogyan tennék.

Nyilván úgy érzem, ha az élete a tét, igen, mindenképp, mert teljes szívemből szeretem!

N

jan. 30. 15:36
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
Még a macskámért is, nemhogy a páromért.
jan. 30. 15:42
 15/21 anonim ***** válasza:
6%
14 feminista?
jan. 30. 15:55
 16/21 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom hogy feminista vagyok-e, majd ha hazaér a férjem, megkérdezem tőle.
jan. 30. 16:07
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Én még a te macskádért is #14 (nekem is van kettő). Én bevallom, talán szarul hangzik, de bennem nem sok empátia van alapból, hát még mennyi maradna, ha valaki bántani akarná akit szeretek. Nem ölnék soha random, nem vagyok agresszív. De ha önvédelemről van szó, akkor megtenném.
jan. 30. 17:29
 18/21 anonim ***** válasza:
63%
Ha meg kell menteni, akkor igen.
jan. 30. 21:11
 19/21 anonim ***** válasza:
63%
Jogos védelem esetén abszolut, igen. Ez nem is kérdés.
jan. 31. 20:59
 20/21 anonim ***** válasza:
63%
Önvédelmi helyzetben igen.
jan. 31. 22:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!