Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak, szerintetek a "nézd az anyját, vedd a lányát" mondás igaz?
a"múgy meg engem is anyám egyedül nevelt, de mindig tisztelettel beszélt apámról"
Attól még hogy elváltak, apád lehetett volna aktívabb a nevelésedben. Ez az ő sara, nem édesanyádé, kicsit nehéz any embernek kötelezni az exét, hogy ne sz@rja le a közös gyereket.
"szerintem az egyedülálló anyaságnak kialakult egy kultusza"
Ha így lenne mint the állítod, nők százezrei állnának sorba mesterséges megtermékenyítésért, szólóban gyereket vállalni. Abszolúte nincs ilyen, egyedül gyereket nevelni kurwa szar.
"A médiában legalábbis a legtöbb sorozatban ezt mutatják, hogy az apa egy balfék, az anya meg milyen ügyes, neki csak nehezíti az életét."
Ilyen régen is volt, csak az volt a különbség, hogy nem volt elfogadott elválni, és ottmaradt a feleség a rossz kapcsolatban.
Vagy megmérgezte a pasit. Vagy a pasi "leesett a létráról".
Szerintem normális keretek közt elválni jobb, mint megvárni amíg vér folyik.
Leírtam a 19-es válaszomban, hogy anyám özvegy maradt, nem elvált, ez egy kicsit más kiindulópont.
Szóval ha elvált, az "mindenképpen negatívum", de nem vagy nőgyűlölő, értem. Esetleg majd kifejthetnéd, hogy ha egy pár úgy dönt, hogy külön folytatják tovább bármi okból, az miért negatívum a nőre nézve, és miért csak ránézve. Vagy esetleg ha a nő hozta meg a döntést, mert mondjuk boldogtalan volt a házasságban, és netán a férfi bántalmazta őket, ami egyébként Magyarországon nagyon is gyakori, az miért is baj. Majd kifejthetnéd, hogy amikor a férfi bántalmazó, agresszív, és/vagy passzív, szarik a gyerekére, családjára, és ezért egyedül marad, az megint miért a nő hibája, és miért nem a bántalmazó félé.
Fordítva ülsz te a lovon, ha szerinted mindig minden a nő hibája, meg az egyedülálló anyaságnak mekkora kultusza van. Elárulom, pont a hozzád hasonlók miatt az is a nők hibája, ha a pasi gondol egyet, és lelép, hátrahagyva a családját. Még a daddy issuekat is a lánygyerekeken szeretik leverni, holott ott is az apa felelősségvállalásának a hiánya jelenik meg.
Szerintem alapvetően igaz. Nagyon sok példát láttam már rá, hogy nem csak külső, de belső tulajdonságokat is örökölt a lány. És ez a férfiakra is igaz.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!