Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas férfiak, szerintetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak, szerintetek a "nézd az anyját, vedd a lányát" mondás igaz?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok házas, egyelőre csak nézelődöm a piacon, de több pszichológust olvasva is az jött át, ha komoly szándékaid vannak valakivel, akkor érdemesebb nem is annyira magát a csajt nézni, hanem inkább az anyját. Nyilván külsőre is, de elsősorban abból a szempontból hogyan viselkedik a férjével, mennyire házias, költekező, stb. Igazából ezt üzletemberek úgyis mondanák, hogy "best practice", ha azt látod rendezett családi életet élnek, az anyja szépen beszél, hűséges, az nagy plusz pont, ha meg elvált, örökké csak rosszat mond a volt férjéről vagy ilyen összevissza kapcsolatai voltak, akkor az mindenképpen negatívum.

tegnap 11:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem feltétlenül igaz. Az anyám egy kibírhatatlan mindenért hisztiző, türelmetlen mogorva ember. Mindenkit kritizál csak ő tökéletes. Én meg egy nyugodt viszonylag vidám ember, és nagyon lelkes személyiség vagyok, akit kb kenyérre lehet kenni. :) 9 év párkapcsolattal. Én az anyám ellentéte vagyok.
tegnap 11:49
 12/35 anonim ***** válasza:
15%
Kivétel mindig erősíti a szabályt. Amúgy ezt általában a külső tulajdonságokra szokták mondani.
tegnap 11:52
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Melyik több pszichológustól olvastad ezt?
tegnap 12:16
 14/35 A kérdező kommentje:
Csernus az egyik biztosan
tegnap 12:20
 15/35 A kérdező kommentje:
Amúgy meg én is azt látom, hogy anyukám nagyon sok tekintetben hasonlít nagymamámra. Egy ideig kritizálta, mondta, hogy nem, ő nem olyan, másképp akar csinálni dolgokat, de így utólag visszanézve a fontos kérdésekben ugyanúgy nyilvánul meg.
tegnap 12:22
 16/35 anonim ***** válasza:
82%
Te most komolyan úgy gondolod, hogy minden nő az anyja klónja? Ne állíts már ilyen hülyeségeket…én sokkal többször látom azt, hogy szöges ellentétei egymásnak, semmint hasonmásai.
tegnap 12:24
 17/35 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, te ugyanolyan vagy, mint az apád?

Csak mert ha az én kedves, odaadó, intelligens páromat bárki az apjáról ítélte volna meg, akkor valószínűleg máig szingli lenne.

Ugyanígy én sem hasonlítok az anyámra, meg úgy alapvetően a családban senki sem hasonlít olyan hű de elképesztően az azonos nemű felmenőjére.

tegnap 12:29
 18/35 A kérdező kommentje:
Nem minden, de azért a legtöbb esetben nagy hatást gyakorol rá az anyai minta. Én azt feltételezem, ha egy nő mondjuk elvált és utána is örökké szidja a volt férjét meg a lányának is úgy adja át, hogy nincs szükségük rá, ő egyedül is milyen jól megold mindent, akkor szerintem elég nagy valószínűséggel a lány is ezt fogja tenni konfliktus helyzetben, mert az a mintája és úgy van vele ez az egyetlen járható út.
tegnap 12:31
 19/35 A kérdező kommentje:

Apám meghalt gyerekkoromban, így ezt nem tudom megítélni teljesen egyértelműen. De a nagypapáimhoz, akikkel sok időt töltöttem, mindkettőhöz hasonlítok gondolkodásmód terén, igen.

tegnap 12:34
 20/35 anonim ***** válasza:
85%
18 Tehát az anya és a lánya a hibás, ha apuka lelécel. Máris világos.
tegnap 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!