Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak, szerintetek a "nézd az anyját, vedd a lányát" mondás igaz?
Abszolút nem igaz, legalábbis kb. 50-50.
Én például teljesen az ellentéte vagyok anyukámnak, külsőre sem hasonlítunk. Tiszta apa vagyok, mind külsőre (arcvonások, szem), mind habitusra.
Saját magamból kiindulva max. a külsőt tekintve igaz, mert hasonlítok anyumra, de belsőre totál ég és föld vagyunk. Ő egy ilyen okoskodó, kihaénnem stílusú, mindig neki legyen igaza, pénzszórós nő, akibe nem sok anyai ösztön szorult, nem volt ez a tipikus “otthon melegét fenntartó” anyuka, százszor inkább világjáró karrierista.
Én sokkal inkább apumra hasonlítok. Higgadt, megfontolt vagyok, ésszerűen állok a pénzügyekhez, elfogadom, hogy nem kell mindig nekem legyen igazam, a gyerekemnek szeretnék majd törődő, cuki anyukája lenni, akire számíthat, pont azért is, mert az enyém nem volt ilyen, nekem nem hordta be a szobámba a kakaót meg a felszeletelt gyümölcsöt, iskolába valami bolti gagyi croissant-t csomagolt csak, így mindig éhes is voltam, sokszor el se jött az iskolai rendezvényeinkre, nekem ezek az apróságok hiányoztak a gyerekkoromból és pont ezért fogom én megadni a gyerekemnek. Úgyhogy nettó bullshit az anyja alapján beskatulyázni embereket, sokszor közük nincs egymáshoz természetre, mentalitásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!