Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házas férfiak, szerintetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas férfiak, szerintetek a "nézd az anyját, vedd a lányát" mondás igaz?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok házas, egyelőre csak nézelődöm a piacon, de több pszichológust olvasva is az jött át, ha komoly szándékaid vannak valakivel, akkor érdemesebb nem is annyira magát a csajt nézni, hanem inkább az anyját. Nyilván külsőre is, de elsősorban abból a szempontból hogyan viselkedik a férjével, mennyire házias, költekező, stb. Igazából ezt üzletemberek úgyis mondanák, hogy "best practice", ha azt látod rendezett családi életet élnek, az anyja szépen beszél, hűséges, az nagy plusz pont, ha meg elvált, örökké csak rosszat mond a volt férjéről vagy ilyen összevissza kapcsolatai voltak, akkor az mindenképpen negatívum.

tegnap 11:15
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
81%
Valamennyi esetben lehet segítség, de akkor már nyilván nem ha anyuka háziasszony és a lánya még teát se tud készíteni.
tegnap 11:16
 2/35 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem igaz. Volt olyan nőm aki csinos volt, 10/10-es volt. Szét mentünk és idővel találkoztam vele, egy meg csunyult, kövér nő lett akárcsak az anyja. Mostani párom csinos két gyerek után is, az anyja sem kövér igaz.
tegnap 11:17
 3/35 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem igaz. Már csak azért is, mert , ha megöregszik, akkor őt (is) kell ápolgatnod.
tegnap 11:19
 4/35 anonim ***** válasza:
87%
Ha csak azon elgondolkodsz, hogy te egy az egyben apád vagy-e, máris közelebb juthatsz a megoldáshoz. Csak közelebb juthatsz, mert az, hogy te igen - esetleg nem, nos az sem garancia arra, hogy másnál is úgy van mint nálad. Ez a mondás pont annyira igaz mint az összes többi, vagy úgy van, vagy ellenkezőleg, esetleg részben igaz. Remélem, sokat segítettem, hogy könnyebb legyen döntened. Anyám például nem ezt írta volna ide.
tegnap 11:22
 5/35 anonim ***** válasza:
67%
Saját tapasztalatbol mondom, hogy nagyon is igaz (persze lehetnek kivételek). Exemmel három évig voltam együtt, szülei elváltak, az apja nevelte kb 10 éves kora óta, az anyjánál hétvégente voltak. Az apja teljesen normális, komoly, minden tiszteletem előtte. Az anyja már más lemez, aktuális parjának hazudik sok mindenben, nagyravágyó, adósságok, stb. Mint mondtam, az apjával nevelkedett, ezért úgy gondoltam, hogy tőle tanulta az értékeket. Három év után kiderült, hogy kiköpött anyja. Úgyhogy nálam ez egy fontos szempont lesz a következőkben
tegnap 11:25
 6/35 anonim ***** válasza:
89%

Abszolút nem igaz, legalábbis kb. 50-50.

Én például teljesen az ellentéte vagyok anyukámnak, külsőre sem hasonlítunk. Tiszta apa vagyok, mind külsőre (arcvonások, szem), mind habitusra.

tegnap 11:27
 7/35 anonim ***** válasza:
82%
szóval az apját is nézni kell
tegnap 11:33
 8/35 anonim ***** válasza:
85%

Saját magamból kiindulva max. a külsőt tekintve igaz, mert hasonlítok anyumra, de belsőre totál ég és föld vagyunk. Ő egy ilyen okoskodó, kihaénnem stílusú, mindig neki legyen igaza, pénzszórós nő, akibe nem sok anyai ösztön szorult, nem volt ez a tipikus “otthon melegét fenntartó” anyuka, százszor inkább világjáró karrierista.

Én sokkal inkább apumra hasonlítok. Higgadt, megfontolt vagyok, ésszerűen állok a pénzügyekhez, elfogadom, hogy nem kell mindig nekem legyen igazam, a gyerekemnek szeretnék majd törődő, cuki anyukája lenni, akire számíthat, pont azért is, mert az enyém nem volt ilyen, nekem nem hordta be a szobámba a kakaót meg a felszeletelt gyümölcsöt, iskolába valami bolti gagyi croissant-t csomagolt csak, így mindig éhes is voltam, sokszor el se jött az iskolai rendezvényeinkre, nekem ezek az apróságok hiányoztak a gyerekkoromból és pont ezért fogom én megadni a gyerekemnek. Úgyhogy nettó bullshit az anyja alapján beskatulyázni embereket, sokszor közük nincs egymáshoz természetre, mentalitásra.

tegnap 11:40
 9/35 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a párom nagyon sok dologban olyan mint anyukám és már ő is említette többször, hogy nagyon hasonlítok az övére. Úgyhogy nemcsak szülői kapcsolatban van/lehet hasonlóság. És ezek az esetek 70+%-ban tudatalatt dolgoznak. Észre se veszed, hogy a hasonlóság miatt választottad párodnak csak esetleg később esik le.
tegnap 11:43
 10/35 anonim ***** válasza:
18%
Haverom nője ellés után 3 évvel ugyanolyan tepedt mangalica, mint az anyja, olyan 120 kiló telibefosott búvárruha.
tegnap 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!