Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Depressziós lett mellettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós lett mellettem a feleségem, válás a megoldás?

Figyelt kérdés

Mi 4 éve vagyunk házasok, de 8 éve vagyunk együtt. A depresszió nála 6 éve kezdődött, és 2 évente vannak súlyos tünetei, amikor 2 hétig ki sem tud kelni az ágyból, annyira levert és erőtlen.

Nálam abszolút nem így él a boldog házasság képe. Kudarcot vallottam. A feleségem depressziós és nem boldog mellettem.

El kellene válnom? Ettől elmúlna a depressziója?

36f

dec. 4. 10:31
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Nála elsősorban alvási nehézségekben mutatkozott meg, illetve általános levertség, kedvtelenség, durcás hangulat, illetve a lényeg: pánikrohamokban végződött.
dec. 4. 13:56
 32/40 anonim ***** válasza:
0%

Én is depis vagyok és érdekes 2 évente előjön. Bocsi de olyankor amikor vkibe szerelmes leszek annyira szár otthon .

Várjatok el de ne legyetek rosszban hanem valamilyen szinten segítsetek egymást

dec. 4. 13:57
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

Akkor otthon van egész nap? Nem dolgozik?

Miért nem dolgozik?

Dolgozott korabban?

A munkanélküliség is lehet ok

dec. 4. 18:57
 34/40 anonim ***** válasza:
55%

"Abból gondolom, hogy egy boldog házasságban nincs depressziós fél."

Ekkora baromságot is ritkán hall az ember. Gratulálok.

dec. 4. 20:06
 35/40 anonim ***** válasza:
32%

34# hát akkor tudatlan vagy de nagyon. Gratulálok!

Egy depressziós szerinted boldog? Hát boldog depressziósrol még nem hallottam. Te igen és hol?

Tehát eljutottunk oda hogy boldogtalan a depressziós fél.

Akkor boldogtalan ember hogy lehet boldog a házasságban?

Tehát az a házasság nem boldog akkor ide is eljutottunk.

Akkor csak eljutottunk oda hogy te beszélsz baromságokat miközben olyan okosnak képzeled magad és másról mondod hogy baromságokat beszél.

Ez a szégyen

dec. 5. 10:13
 36/40 anonim ***** válasza:
70%

35-ös, ha pl. meghal az anyám, nem leszek boldog, akármilyen is a házasságom. Akkor az anyám halálával a házasságom is elromlik?

Csak akkor él az ember boldog házasságban, hogy folyamatosan boldog, a házasságtól független rossz élményei ellenére is?

dec. 5. 13:55
 37/40 anonim ***** válasza:
41%

36# igen elromolhat a házasságod ha TARTÓSAN DEPIS MARADSZ

De arrogáns vagy nagyon okoskodj magadnak

dec. 5. 14:05
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Inkább megköszönted volna hogy felvázoltam neked , de disznók elé dobhatsz gyöngyöt egyszerűen fölösleges magyarázni neked.

Lehet nárci vagy úgyis "neked van mindig igazad" más mindenkit becsmérelsz

dec. 5. 14:08
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

A boldog házasságban nincs depressziós fél? Miért vagy ilyen lökött?

Én sajnos pánikbeteg vagyok és bipoláris zavaros. Sajnos nálam havonta van legalább 1 hét ahol kivagyok elég durván.

De kapcsolatban vagyok és boldog vagyok a szerelmemmel!

dec. 5. 16:02
 40/40 anonim ***** válasza:

#35 -> Az utánad kommentelő tök jól szemléltette. Persze nem hibáztatlak, ha még így sem kapisgálod, mert kilométerekről süt rólad, hogy lövésed sincs a témáról. A gondolatmenetnek, amit leírtál, se eleje, se vége, de legfőképpen létjogosultsága nincs.

#36 -> Hibátlan, köszi a megfogalmazást.

#39 -> Ezt a hozzászólást akár én is írhattam volna :D Pacsi <3

dec. 5. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!