Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós lett mellettem a feleségem, válás a
megoldás?
Figyelt kérdés
Mi 4 éve vagyunk házasok, de 8 éve vagyunk együtt. A depresszió nála 6 éve kezdődött, és 2 évente vannak súlyos tünetei, amikor 2 hétig ki sem tud kelni az ágyból, annyira levert és erőtlen.
Nálam abszolút nem így él a boldog házasság képe. Kudarcot vallottam. A feleségem depressziós és nem boldog mellettem.
"Abból gondolom, hogy egy boldog házasságban nincs depressziós fél."
Hogyne volna... Ennyire buta nem lehetsz.
tegnap 11:08
12/34 anonim válasza:
Egyáltalán nem a te hibád és ha valakinek megvan rá a hajlama, lehetsz te jó, törődő férj sajnos előjöhet. Ugyanúgy mint például ha valakinek látszólag mindene megvan, gazdag, sikeres, mégis depressziós. Én nem vagyok orvos, de szerintem a 3 havonta orvoshoz járás kevés. Legalábbis egy jó pszichológushoz hetente legalább jó lenne ha eltudna jutni, mert önmagában a gyógyszer nem fog segíteni. Az maga a tünetet kezeli, de a probléma ott marad. Esetleg kineziológus? Családállításról is jókat hallok. Tervezek én is elmenni. Illetve hogy éltek, tud dolgozni, ha igen mit? Egy mérgező munkahely is pl megnehezíti a gyógyulást. Neki mindenképp szüksége van szakember segítségére, ha vevő rá, biztos vagyok benne sokat tudna segíteni. Tudom ez a helyzet neked is nehéz, nem könnyű egy depressziós mellett.
tegnap 11:22
13/34 anonim válasza:
"Abból gondolom, hogy egy boldog házasságban nincs depressziós fél."
Te egy szörnyen ostoba ember vagy.
tegnap 11:27
14/34 anonim válasza:
Szerintem meg akarsz tőle szabadulni csak a depresszióra fogod.
tegnap 11:33
15/34 A kérdező kommentje:
Dolgozik, bár ilyenkor nem tud bemenni. Jó munkatársai vannak. Jól is élünk, mindenünk megvan.
tegnap 11:38
16/34 anonim válasza:
Járt valaha rendszeresen pszichológushoz/szakemberhez vagy egyből gyógyszert adtak neki aztán mehetsz amerre akarsz?
tegnap 11:44
17/34 A kérdező kommentje:
Gyógyszert írtak fel neki és van kontroll.
Szerintem a probléma gyökere, hogy 6 éve meghalt az anyukája. Utána kezdődött ez a visszatérő borzalom.
tegnap 11:49
18/34 anonim válasza:
Na pont ezt kéne pszichológus segítségével feldolgoznia, ez nem fog pusztán gyógyszerekkel sikerülni...
tegnap 11:55
19/34 A kérdező kommentje:
Ez az eset már lassan 7 éve történt.
Már abban sem vagyok biztos, hogy a depresszió okozza ezeket a tüneteket.
tegnap 12:09
20/34 anonim válasza:
Nyilván az egy feldolgozhatatlan tragédia és ez előhozhatta neki. De ez nagyon szomorú, hogy csak a gyógyszert írják fel neki 6 éve és semmi érdemi segítséget nem kapott, egy állami pszichológushoz nem tudták beutalni? Ez annyira szomorú és felháborító egyben. Kérlek értsd meg valakinél elengedhetetlen a gyógyszer szedése a gyógyulás érdekében de a gyógyszer önmagában nem fog tudni segíteni!!! Szedheti élete végéig, szakember segítségét kell kérni nem csak eljárni a pszichiáterhez három havonta gyógyszert felíratni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!