Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Depressziós lett mellettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós lett mellettem a feleségem, válás a megoldás?

Figyelt kérdés

Mi 4 éve vagyunk házasok, de 8 éve vagyunk együtt. A depresszió nála 6 éve kezdődött, és 2 évente vannak súlyos tünetei, amikor 2 hétig ki sem tud kelni az ágyból, annyira levert és erőtlen.

Nálam abszolút nem így él a boldog házasság képe. Kudarcot vallottam. A feleségem depressziós és nem boldog mellettem.

El kellene válnom? Ettől elmúlna a depressziója?

36f

tegnap 10:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%

"Abból gondolom, hogy egy boldog házasságban nincs depressziós fél."

Hogyne volna... Ennyire buta nem lehetsz.

tegnap 11:08
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem a te hibád és ha valakinek megvan rá a hajlama, lehetsz te jó, törődő férj sajnos előjöhet. Ugyanúgy mint például ha valakinek látszólag mindene megvan, gazdag, sikeres, mégis depressziós. Én nem vagyok orvos, de szerintem a 3 havonta orvoshoz járás kevés. Legalábbis egy jó pszichológushoz hetente legalább jó lenne ha eltudna jutni, mert önmagában a gyógyszer nem fog segíteni. Az maga a tünetet kezeli, de a probléma ott marad. Esetleg kineziológus? Családállításról is jókat hallok. Tervezek én is elmenni. Illetve hogy éltek, tud dolgozni, ha igen mit? Egy mérgező munkahely is pl megnehezíti a gyógyulást. Neki mindenképp szüksége van szakember segítségére, ha vevő rá, biztos vagyok benne sokat tudna segíteni. Tudom ez a helyzet neked is nehéz, nem könnyű egy depressziós mellett.
tegnap 11:22
 13/34 anonim ***** válasza:
81%

"Abból gondolom, hogy egy boldog házasságban nincs depressziós fél."

Te egy szörnyen ostoba ember vagy.

tegnap 11:27
 14/34 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg akarsz tőle szabadulni csak a depresszióra fogod.
tegnap 11:33
 15/34 A kérdező kommentje:
Dolgozik, bár ilyenkor nem tud bemenni. Jó munkatársai vannak. Jól is élünk, mindenünk megvan.
tegnap 11:38
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Járt valaha rendszeresen pszichológushoz/szakemberhez vagy egyből gyógyszert adtak neki aztán mehetsz amerre akarsz?
tegnap 11:44
 17/34 A kérdező kommentje:

Gyógyszert írtak fel neki és van kontroll.

Szerintem a probléma gyökere, hogy 6 éve meghalt az anyukája. Utána kezdődött ez a visszatérő borzalom.

tegnap 11:49
 18/34 anonim ***** válasza:
Na pont ezt kéne pszichológus segítségével feldolgoznia, ez nem fog pusztán gyógyszerekkel sikerülni...
tegnap 11:55
 19/34 A kérdező kommentje:

Ez az eset már lassan 7 éve történt.

Már abban sem vagyok biztos, hogy a depresszió okozza ezeket a tüneteket.

tegnap 12:09
 20/34 anonim ***** válasza:
Nyilván az egy feldolgozhatatlan tragédia és ez előhozhatta neki. De ez nagyon szomorú, hogy csak a gyógyszert írják fel neki 6 éve és semmi érdemi segítséget nem kapott, egy állami pszichológushoz nem tudták beutalni? Ez annyira szomorú és felháborító egyben. Kérlek értsd meg valakinél elengedhetetlen a gyógyszer szedése a gyógyulás érdekében de a gyógyszer önmagában nem fog tudni segíteni!!! Szedheti élete végéig, szakember segítségét kell kérni nem csak eljárni a pszichiáterhez három havonta gyógyszert felíratni.
tegnap 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!