Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerősi körödben mi a legrövidebb idő, ami alatt két ember összeházasodott?
20, anyámnál és apámnál ugyanez.
3 hónapja ismerték egymást, aztán megházasodtak. Anyám egyszer elmesélte, hogy ő már pár hét házasság után rájött, hogy bakot lőtt a (sármos, tök jó fej, stb...) apámmal. (Akkoriban nem éltek együtt házasság előtt, ez hatvanas évek közepén volt).
Ők is lenyomtak 42 évet együtt (azért nem többet, mert apu meghalt), és nem is az, hogy nulla szex, de beszélgetni sem tudtak normálisan, tűz és víz a két ember.
(Én többek közt azért nem vagyok elájulva attól, hogy "X éve együtt".)
Anyósomék. Azt hiszem, 2-3 hónapja voltak együtt, amikor anyósom teherbe esett a férjemmel, és még szülés előtt összeházasodtak.
Mi a férjemmel bár nem egy éven belül, de 15 hónapon belül összeházasodtunk, pedig még terhes se voltam, csak az esküvő utáni hónapban estem teherbe.
Mindkét házasság tartósnak tűnik. Anyósomék 36 éve, mi 9 éve együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!