Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerősi körödben mi a legrövidebb idő, ami alatt két ember összeházasodott?
Fel ev kapcsolat utan hazasodott ket ismerosom 22 evesen. Egyelore egyutt vannak, de hogy ez igy is marad-e…
Szerintem krva nagy felelotlenseg, de kinek mi :D
"Ismertek olyat, ahol egy év járáson belül volt esküvő?"
Igen, és a válás is azon az egy éven belül volt. Bátyáméknál (30 felett voltak mindketten).
1 év volt a legrövidebb, szinte az 1 éves évfordulójukon volt az esküvő.
4 hónap után volt eljegyzés.
Mindketten 30 fölött voltak és amúgy már évek óta ismerték egymást mikor összejöttek. Így én nem gondoltam őket felelőtlennek. Már 8 éve együtt vannak azóta is.
Nálunk az első éjszaka után hajnalban volt a "lánykérés", ha annak lehet nevezni. Pontosabban egy ilyen párbeszéd zajlott le:
Én:"most mit fogunk csinálni?"
Ő:"nem tudom, de hogy elveszlek feleségül, az k.va biztos"
Kevesebb mint 1 éve voltunk együtt az esküvőkor, 15 éve együtt.
Ismerősi körben nem nagyon van ilyen, a 3-5 év a jelllemző, vagy az hogy nincs házasság 6-8-10 év után sem, mert "nekik nem kell papír hogy szeressék egymást" mondja a pali, a nő meg beletörődik, aztán a pasi lelêp mással és 1 év után elveszi.
Mi 1,5 év után házasodtunk ( 6 hónap után volt eljegyzés). Közel 15 éve vagyunk együtt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!