Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az ismerősi körödben mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ismerősi körödben mi a legrövidebb idő, ami alatt két ember összeházasodott?

Figyelt kérdés
Ismertek olyat, ahol egy év járáson belül volt esküvő?
nov. 13. 12:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%

9

Az ország másik felében élek 🙂

nov. 13. 13:42
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Fél év kb
nov. 13. 13:46
 13/24 anonim ***** válasza:
64%

Fel ev kapcsolat utan hazasodott ket ismerosom 22 evesen. Egyelore egyutt vannak, de hogy ez igy is marad-e…

Szerintem krva nagy felelotlenseg, de kinek mi :D

nov. 13. 14:11
 14/24 anonim ***** válasza:
89%

"Ismertek olyat, ahol egy év járáson belül volt esküvő?"

Igen, és a válás is azon az egy éven belül volt. Bátyáméknál (30 felett voltak mindketten).

nov. 13. 14:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Anyámék anno 3 hónap után. Ők nem váltak el, mer' mit fognak szólni, de két embert, akik ennél távolabb lennének egymástól, még nem láttam. A tűz és a víz:((
nov. 13. 14:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

1 év volt a legrövidebb, szinte az 1 éves évfordulójukon volt az esküvő.

4 hónap után volt eljegyzés.

Mindketten 30 fölött voltak és amúgy már évek óta ismerték egymást mikor összejöttek. Így én nem gondoltam őket felelőtlennek. Már 8 éve együtt vannak azóta is.

nov. 13. 15:08
 17/24 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk az első éjszaka után hajnalban volt a "lánykérés", ha annak lehet nevezni. Pontosabban egy ilyen párbeszéd zajlott le:

Én:"most mit fogunk csinálni?"

Ő:"nem tudom, de hogy elveszlek feleségül, az k.va biztos"

Kevesebb mint 1 éve voltunk együtt az esküvőkor, 15 éve együtt.

nov. 13. 15:41
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősi körben nem nagyon van ilyen, a 3-5 év a jelllemző, vagy az hogy nincs házasság 6-8-10 év után sem, mert "nekik nem kell papír hogy szeressék egymást" mondja a pali, a nő meg beletörődik, aztán a pasi lelêp mással és 1 év után elveszi.

Mi 1,5 év után házasodtunk ( 6 hónap után volt eljegyzés). Közel 15 éve vagyunk együtt.:)

nov. 13. 16:47
 19/24 anonim ***** válasza:
88%
Egy ilyet tudok csak, ősszel jöttek össze, tél végefelé megkérte a kezét és augusztusban volt az esküvő, szóval még egy teljes év sem telt el. Ez már legalább 5 éve volt és még mindig együtt vannak, már gyerekük is van (akkor még nem volt terhes, nem azért házasodtak össze). A lány a lakótársam volt az egyetemen, onnan ismertem. Nagyon nem faggattam, ő teljesen biztos volt benne, hogy megtalálta az igazit. Szerintem az is közrejátszhatott, hogy mindketten vallásosak, gyülekezetben ismerték meg egymást és csak az esküvő után költöztek össze és addig még csak nem is aludtak egymásnál. Nekem ez egy kicsit furcsa, de remélem boldogok együtt és valóban életre szóló kapcsolat lesz, ahogy remélte.
nov. 13. 18:07
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
A volt anyósom és a férje 3 hónapja ismerték egymást, amikor megtartották az esküvőt, anyós akkor már terhes volt. Azóta eltelt 50 év és együtt vannak. Külön szobában laknak, após külön utakon is jár mindig, de elválni azt nem fognak, mert szerintük az szégyen, ahogy a házasságon kívüli gyerekvállalás is...
nov. 14. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!