Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerősi körödben mi a legrövidebb idő, ami alatt két ember összeházasodott?
Figyelt kérdés
Ismertek olyat, ahol egy év járáson belül volt esküvő?tegnap 12:40
1/21 anonim válasza:
Egy barátom 3 hónap után házasodott össze a pasijával. Egy évi után adták be a válást. De hozzátennék egy másik példát is: volt főnököm 9 évig járt a csajával, 9 év után házasodtak össze, ők 8 hónap után váltak.
2/21 anonim válasza:
Nem.Normalis ember nem tesz ilyet😀.Oké jegyezze el,de a házassági minimum várni kell még 1vagy 2 évet.
3/21 anonim válasza:
Egy párt ismerek nem tudom együtt vannak-e még én elköltöztem idő közben. Egy éjszakás kaland terhes lett apuka megtudta és megfenyegette a pasit aki elvette. Csaj 16 a srác asszem 21 vagy 22 volt. Még mikor iskolába jártam akkor történt. Bár ez nem a klasszikus szerelmes sztori.
4/21 anonim válasza:
Én még fiatal vagyok, kevés ismerősöm házasodik, de tudok 1-2 példát.
1 év után már nyavalygott a csaj, hogy mikor lesz már megkérve és ultimátumot adott. Végül kb 2 év után eljegyezték és kb 4 éve lesznek együtt az esküvő idejében. Ami nem tűnik olyan kevés időnek amúgy, de nekem mégis elég durva volt így kívülről is, tekintve hogy a pár mindkét tagja 22-23 éves.
5/21 anonim válasza:
Igaz hogy nem egyből házasság de 3 hónap után gyereket vállaltunk.
(Nekem volt már egy 5 éves akkor)
2 éves volt a kicsi mikor összeházasodtunk, lassan 6 éve vagyunk együtt.
6/21 anonim válasza:
#5 szándékosan? Vagy becsúszott és végülis örültetek neki
8/21 anonim válasza:
Nálunk egy év után volt az esküvő, idén volt a 20. házassági évfordulónk.
10/21 magyarul csipsz (o_o ) válasza:
Sac/kb. 7-8 hónap, mert a nő időközben terhes lett. A galamblelkű csávónak nem volt túl sok választása, kénytelen volt elvenni a nőt. Azóta sem egyértelmű, hogy ki a gyerek apja. Zavaros egy család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!