Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, arra hogyan reagálnátok, ha a férjetek aki régebben nem vitte túlzásba a házimunkát, hirtelen egyre több házimunkát csinálna meg?
Egyébként sose volt anniyra rossz a helyzet, amit kértem tőle az egyébként mindig megcsinálta, bár sokszor volt, hogy elég lassan. De nagyjából megvolt a felosztás, ha nem is felefele, én azért többet csináltam mint ő. Viszont pár hónapja elkezdte megcsinálni azt is amit előtte sose csinált meg, amit én szoktam. Hétről hétre egyre több dolgot. Most ott tartunk, hogy már jóval több házimunkát csinál mint én, és főzni is szokott. Régebben 3 ételt tudott, most újakat próbál ki.
Nem mondom, hogy nem örülök neki, csak egy kicsit csodálkozok rajta. De nem akarom mondani még véletlen se, nehogy elvegyem a kedvét..
Kirugnám a szeretőmet, és en lennék a legboldogabb feleség.
Komolyra forditva; tényleg nagyon örülnék. Végre lenne időm magamra
Van ilyen, örülnék neki. Nekem nincs most párom, de én is baromi lusta voltam nem is olyan régen, simán néztem a retkes mosatlant egy héten át, akkor raktam be mosást, amikor már folyt ki a szennyestartóból és nem lett volna másnap mit felvennem, kb csak a porszívózás volt, amit fixen megcsináltam hétvégente meg kisebb alap rendrakás. Aztán valahogy megjött az igény, hogy nem akarok retekben élni, és egyre jobban figyeltem rá, hogy alaposabban takarítsak és meg is tartsam a rendet. Mindez 30-on felül.
Persze nálatok annyi a különbség, hogy eddig is rend volt gondolom. Lehet van valami hátsó oka a dolognak, de nem feltétlenül látnék azonnal megcsalást a dologba… Lehet sokkal pozitívabb is, úgy látta, hogy nincs elég időd magadra vagy bármi, igazából egy normális kapcsolatba bőven belefér a kérdés, hogy hogyhogy mostanában ilyen takarítós kedvében van.
Ő is olvasta azokat a kommentet itt, hogy azért nincs szex a házasságban, mert a nők elfáradnak a házimunkában.
Bezzeg, ha a férjük többet tenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!