Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinál ilyet frissen házasodott feleség ráadásul nem is rég szült?!
Úgy egy éve írt rám messengeren egy szimpla túrával kapcsolatos témában aztán egyre többet beszélgettünk, gyakorlatilag ismerkedtünk rengeteg közös tulajdonsággal. Küldtünk sok-sok fotót egymásnak és társaik, flörtöltünk, zajlottak szexuális tartalmú beszélgetések is, masztizott pl.
Aztán már nem sok kellett a találkozóhoz sem, csak rátaláltam a férjére és a komplett családjára, a fotók alapján pedig boldogan élnek. Így diplomatikusan megszakítottam vele a kapcsolatot. Azóta meg már várják a másik babát.
Ez mi? Egyébként diplomás, értelmiségiek.
Azóta csak a miérteket keresem.
Vannak ilyen nők. Az én férjemnek az egyik csaj a haveri köréből kezdett el írogatni 5, azaz 5 nappal az esküvőnk előtt, hogy biztos meg akar e házasodni , hogy milyen jó lenne ha régen jártak volna, mi lenne ha most.... a párom jót nevetett milyen szánalmas, és úgy mutatta meg az üzeneteket. Aztán megírta neki hogy erről nyilvánvalóan lecsúszott. ( Egyébként még előttem a férjemnek tetszett ez a lány, de ő akkor barátzónába tette, így nem volt köztük semmi).
Szóval ez van , a ribik mindig azok, akkor is ha kapcsolatban vannak, és akkor is ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!