Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők, akik nem dolgoztok (azaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik nem dolgoztok (azaz a család/háztartás a munkátok) hogy bírjátok lelkileg?

Figyelt kérdés
Nem hiányzik az, hogy emberek között legyetek, bejárjatok valami munkahelyre? Ha arról folyik a beszélgetés a barátnőitekkel, hogy ki hol dolgozik, mit éreztek azzal kapcsolatban, hogy nem dolgoztok? Boldogok vagytok így?

szept. 28. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Nekem jó időszak volt.

Minden nap főztem takarítottam, hoztam vittem a gyereket .

Most hogy dolgozom, a férjem is hozza viszi a lányunkat, és még mosogat is meg fel is most, múltkor lenyírta a füvet.

Ő mondjuk sajnálja mert neki több lett a munka itthon.

Mégsem heverészhet a koszban amikor dolgozom.

De szerencsére belátta.

szept. 28. 20:20
 2/9 A kérdező kommentje:
1. Milyen motivációból mentél vissza dolgozni? Melyik volt a jobb: most, vagy amikor otthon voltál?
szept. 28. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Én vártam hogy mehesek dolgozni...mondjuk Én szeretem a munkám.
szept. 28. 20:35
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Nekem tökéletesen megfelelne a világ végéig (introverált vagyok). De anyagi okokból hamarosan vissza kell mennem dolgozni.
szept. 28. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Azért mentem vissza mert lejárt a GYES.

Jövedelem nélkül nem akartam maradni.

szept. 28. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Én kisgyerekkel vagyok még itthon. Férjem fizetése után kapunk maximum gyedet. Levelezőin tanulok a kicsi mellet.

Alig várom, hogy megint legyen munkám. Minden vitánál azzal bánt, hogy nem keresek. Annyit dolgozok itthon, de legtöbbször nincs is értékelve.

Soha többet nem fogom magam ilyen helyzetbe hozni. Nagyon megalázó. Szeretek itthon lenni, de nem ilyen áron.

szept. 29. 01:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak kb 1 évig nem dolgoztam munkahelyen amíg nem találtam olyat ami megfelelő számomra. Nagyon élveztem, hogy nem kell bejárni, a sok embert elviselni, nem kell korán kelni, úgy osztom be az időm ahogy én akarom stb stb. Aztán találtam egy olyan munkahelyet ami gyalog 10 percre van, nem kell órákat utazni a tömegnyomorban és kifejezetten imádom a környezetet is, így már régóta dolgozom. Meg azért jó érzés anyagilag is kivenni a részem a megélhetésünkből.
szept. 29. 01:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jól. Nem vagyok társaság -és kommunikáció függő. Ráadást amilyenek az emberek... még a munkahelyen is!

Így azokkal vagyok csak, akikkel szeretnék.

Vannak apróbb mellékeseim, hobbijaim, a családot és több ingatlant is ellátok, nincs ezen semmi feszengeni való.

Nincs állandó stressz, rohanás, időszűke.

Persze akinek ez nem való, az ne maradjon otthon.

szept. 29. 08:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem már nagyon hiányzik a társaság, csak már kicsit sajnos bezárkóztam és nehezen fogok nyitni új kollégák felé, ha megint dolgozni fogok. Ennek ellenére már ott tartok, hogy bárhova elmennék, korábban meg azt gondoltam sosem lennék képes újra kezdeni, mert nincs túl sok szakmám, ami van ahhoz meg folyamatos gyakorlat kellene. Még kicsit várnom kell, nem részletezem miért. Gyerekeimmel függ össze.
okt. 3. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!