Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek ezt a párotok kedvéért? Nem túlzás?
Lassan 15 éve házasok vagyunk, és elkezdtem fantáziálni, hogyan dobhatnánk fel a férjemmel a házaséletünket.
Nagyon tetszik a gondolat, hogy játsszuk el, hogy nem ismerjük egymást, és szervezzünk randit egy étterembe. Ez eddig oké, de a változatosság kedvéért szeretném azt az éjszakát egy helyi, flancosabb, 4-5 csillagos hotelben tölteni a pezsgős vacsi után. Tudom, hogy pénzkidobás, de nekem megérne egy izgalmas éjszakát. Igazából anyagi keret lenne rá, de a férjem nagyon spórolós típus.
Ha haza jön este, feldobom neki az ötletet.
Addig is, mit gondoltok? Túlzás, pénzkidobás, amit kitaláltam? Esetleg van más ötletetek?
"Nem ismerjük egymást" játék nélkül is ad kis változatosságot egy ilyen este. Egyébként én sem értem hogy lehetne eljátszani.
Egy randiként megszervezett estét még el tudok képzelni, de hogy nem ismeritek egymást...
#22 Hát ez óriási 😂😂😂
Beleegyezett, megegyeztünk egy szép, új, 3 csillagos szállodában, ahol nem csillagászati ár egy éjszaka.
Azóta én is elvetettem az "ismerkedős részt", nem tudnám sokáig tartani, túl jól ismerjük egymást 😂
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)
Én az első évfordulónkkor a kaját hozó futárcsaj voltam... Az volt a legemlékezetesebb évfordulónk a 12 év alatt.
Ennyi idő után simán megcsinálnám ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!