Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek ezt a párotok kedvéért? Nem túlzás?
Lassan 15 éve házasok vagyunk, és elkezdtem fantáziálni, hogyan dobhatnánk fel a férjemmel a házaséletünket.
Nagyon tetszik a gondolat, hogy játsszuk el, hogy nem ismerjük egymást, és szervezzünk randit egy étterembe. Ez eddig oké, de a változatosság kedvéért szeretném azt az éjszakát egy helyi, flancosabb, 4-5 csillagos hotelben tölteni a pezsgős vacsi után. Tudom, hogy pénzkidobás, de nekem megérne egy izgalmas éjszakát. Igazából anyagi keret lenne rá, de a férjem nagyon spórolós típus.
Ha haza jön este, feldobom neki az ötletet.
Addig is, mit gondoltok? Túlzás, pénzkidobás, amit kitaláltam? Esetleg van más ötletetek?
Egyetértek a 12-es válaszolóval.
A nem ismerjük dolgot kihagynám, de amúgy szuper izgi randi lenne, én imádnám, ha a férjem megszervezne egy ilyet :))
Ha spórolós tipus kizárt hogy azzal vetítenék neki hogy szórom a pénzt.
Ilyeneknek nulla ft ból megoldanék nyaralást is vagy bármit és inkább úgy.
Szerintem tok jo, csinald!
Mi mar 5 ev utan elkezdtunk ilyen jatekokkal szorakozni:)
Persze ha a ferjed csak kritizalna erte, akkor inkabb hagyd, de szerintem neha kell az ilyesmi egy kapcsolatban.
Szerintem csak simán utazzatok el egy hétvégére, étterem, szálloda, buli, wellness, minden jöhet. Közben lehet beszélgetni, romantikázni, egymást csábítgatni.
Az a része hülyén is elsülhet, hogy ha a szerepjáték nem jön természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!