Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek ezt a párotok kedvéért? Nem túlzás?
Figyelt kérdés
Lassan 15 éve házasok vagyunk, és elkezdtem fantáziálni, hogyan dobhatnánk fel a férjemmel a házaséletünket.
Nagyon tetszik a gondolat, hogy játsszuk el, hogy nem ismerjük egymást, és szervezzünk randit egy étterembe. Ez eddig oké, de a változatosság kedvéért szeretném azt az éjszakát egy helyi, flancosabb, 4-5 csillagos hotelben tölteni a pezsgős vacsi után. Tudom, hogy pénzkidobás, de nekem megérne egy izgalmas éjszakát. Igazából anyagi keret lenne rá, de a férjem nagyon spórolós típus.
Ha haza jön este, feldobom neki az ötletet.
Addig is, mit gondoltok? Túlzás, pénzkidobás, amit kitaláltam? Esetleg van más ötletetek?
nov. 6. 14:46
A kérdező szavazást indított:
Túlzás, felesleges pénzkidobás
Nem túlzás, megéri
52 szavazat
1/27 anonim válasza:
Csak nem a "Modern családból" származik az ötlet? 🙂
Amúgy meg semmi gond nincs vele, ha megtehetitek.
2/27 anonim válasza:
Nem túlzás anyagiakat értve ha megtehetitek és hajlandó belemenni. De nem egy flancos este fogja feldobni a kapcsolatot olyan mértékben hanem ti ketten. Ahhoz nincs szükség pezsgőre, hotelre. Az érzelmeket nem lehet elővarázsolni pénzzel. Csak ennyi. De ha van pénzetek pl. havonta pénzt kidobni és az neked elég akkor légy boldog.
3/27 anonim válasza:
Add elo,ha neked nem gond ,h prostinak neznek.
4/27 anonim válasza:
Erről a “játsszuk el, hogy nem ismerjük egymást” történetről mindig az jut eszembe, hogy a felek legszívesebben mással szexelnének, csak még nem jutottak el odáig.
6/27 anonim válasza:
Te saját magad pénzkidobásnak tartod, de megkérdezed, hogy mi ellentmondunk-e. Holott a férjed kell megkérdezni, bár ha te tudod, hogy nem fogja elkölteni fölöslegesen a pénzt akkor kár ilyen ötlet. Amúgy miért hotelbe vigyen dugni? Szeretőt játszol, vagy hivatásost?
7/27 anonim válasza:
Hogyan akarjátok tettetni, hogy nem ismeritek egymást??? Engem csak ez érdekel. 🤨
8/27 anonim válasza:
Ja amúgy egyetértek veled #4. Már mással lennének együtt az ágyban legszívesebben, de még meg akarja menteni a kihűlt házasságot a kérdező úgy, hogy eljátszaná a könnyűvérű nőcskét, prostit. Majd nehogy ránk harapjon azt megcsalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!