Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok, lakásotok, házatok közös tulajdon? Ha nem akkor miért?
Figyelt kérdés
Ha pedig mindkettőtök nevén van mennyivel járultatok hozzá?
Azért is érdekel, mert nekünk az előző lakás és most a ház is a férjem nevén van. Igaz hogy hivatalosan ő vette, de azért a majdnem 20 év alatt én is hozzájárultam mindenhez ha kisebb arányban is.
Ezt úgy értem hogy nyilván a közös életünkhöz és a gyerekeinkéhez. Amennyire tudtam a jóval kevesebb fizetésemből.
Félrerakni nem tudtam ő viszont igen.
Ez így okés?
Válás esetén utcára is kerülhetek?
okt. 28. 16:57
11/15 anonim válasza:
A félretett pénzről ezért nem tud 😇😇😇😇
12/15 anonim válasza:
1/1 a feleségemé volt a tulajdonjog, én csak 1/6-od részt vittem bele, illetve közös hitel is volt rajt. Kifizettük a házat, eladtuk, utána nem volt közös tulajdonú otthonunk. Válás után részarányosan ki lettem fizetve. Ja, igen, lényegében utcára kerültem, mert a részemből egy garázst se tudnék venni.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
okt. 29. 21:06
14/15 anonim válasza:
Nem. Kertes házban élünk, az én nevemen van, házasság előtti vagyon, a szüleim vették. Már az előtt is megvolt, hogy mi a férjemmel egyáltalán összejöttünk. Mikor már lett munkánk a suli után, az akkor még vőlegényem ide költözött, a családom pedig visszaköltözött a fővárosba, ahol még évekkel korábban laktunk. addig az ottani lakás ki volt adva, de egy ideje már elmentek onnan. Így nem kellett újra kiadni és nem is maradt üres. Fél év együttélés után össze is hàzasodtunk, ennek most már 13 éve.
15/15 anonim válasza:
Magadról semmit nem írtál pedig mi is kérdeztünk, mi is elmondtuk a magunkét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!