Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennél ha a férjed hatalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a férjed hatalmas koszt csinálna és munka után a rengeteg takarítani való várna minden egyes nap, már 8 éve?

Figyelt kérdés

Kiöntött a lépcsőre és megkértem hogy törölje fel.

Ebből üvöltözés lett, hogy ő dolgozik én meg ilyenekkel szemétkedek vele. Erre elment edzeni.

Így jó h nincs ideje semmit megcsinálni csak saját maga után, minden nap jár edzésre.

Vagy az edzés az valami kifogás, amivel mindig tud takarózni hogy azért nincs ideje? Az h dolgozik hiába hántorgatja fel, én is dolgozom. De ha én nem mosogatnék el, nem mosnék ruhákat, megállna az élet, megenne a kosz.

Kénytelen vagyok.

De én nem akarok így leélni egy életet.

okt. 17. 18:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Együtt sem lennék, és össze sem házasodtam volna egy ilyen gyökérrel. Mi mindketten dolgozunk munkahelyen, és mindketten kivesszük a részünket a házimunkákból is. Ez már az együtt járás, illetve az együtt élés ideje alatt is így volt, és azóta is, hogy összeházasodtunk. 15. éve vagyunk együtt egyébként.

Mi abban olyan hihetetlen, hogy 12 évig elviselte valaki a pasidat? Te 8 éve ezt csinálod.

okt. 19. 15:39
 12/13 anonim ***** válasza:
78%

"Nem vagyok én ingyen cselédje"

De...

"Szabad vagyok én is."

"Én meg nem vagyok hajlandó 2 naponta dugni egy olyannal aki kihasznál."

...

Nos, a helyzet az, hogy ezekkel teljesen egyetértek, viszont a nagy büdös valóság, hogy te már 8 éve a cselédje vagy, 8 éve már nem vagy szabad, és amikor ő dugni akar, akkor neked menten tenned kell szét a lábad. Jobb később, mint soha, de azért ne tegyél úgy, mintha olyan nagyon kiállnál magadért, mert... eddig nem sikerült. És gyanítom, ezután sem fog. Hazaér a pasas, menten becsicskulsz újra.

okt. 19. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a felesegem csinalta ugyanezt. Oltari nagy kupi,szemèt mindenutt,mosogattam takaritottam ő meg eljart a szeretőjehez. Mindennek vège,most jo nagy bajban van. Vègre nem vagyok cseledje senkinek, itthon gyönyorű rend, minden nap sportolok,èlvezem az életet. Te is ezt tedd
okt. 19. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!