Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 15 éve vagyunk egyutt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éve vagyunk egyutt a ferjemmel van 3 gyerek nem segit semmiben hetvegen sosincs itthon ha itthon van kint van bent sosincs velunk 2 hetente 1x van szex ti mit tennetek a helyembe??probaltam meg beszelni de engem hibaztat mindenben en vagyokahiba

Figyelt kérdés
okt. 14. 11:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hetvegen itthon van de akkor se velunk hanem kint az udvaron csinal barmit reggeltol estig majd lefekvesre jon be meg enni ennyi
okt. 14. 15:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben azt csináltam, hogy megkérdeztem a férjemet, hogy ő tulajdonképpen hogy érzi magát ebben a házasságban. Félretettem minden mást, még a gyerekeket is csendre intettem.

Kisült, hogy a férjem pont olyan magányosnak érezte magát mint én. Úgy érezte hogy folyton útban van, hát igyekezett nem útban lenni. De ezt én meg úgy éltem meg, hogy nem akar részt venni a család életében.

Sokat segített a tiszta, pontos és őszinte kommunikáció. Pl. "Kedvesem, kérlek hagyd abba a barkácsolást/youtube-ozást, mert szükségem van a segítségedre." És jött és megcsinálta amit kértem.

Nem biztos, hogy neked is működni fog ez, vagy lehet, hogy már próbáltad. Ha nem működik semmi, akkor érdemes megkérdezni a férjedet, hogy szeretne-e elválni.

okt. 14. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!