Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves vagyok házasságban élek, férjem 35 éves. Jól élünk, megértjük egymást,egy szerintem nem szép problémával. A férjem ha itthon van, mindig tapogat fogdos, ruháim alá benyúl. Ezek megengedhetők házasságon belül?
Én nem látok semmi kivetnivalót ebben.
N
Ezt komolyan kérdezed? Hát neked belefér vagy sem?
Nekem nem férne, néha rendben van, nincs ezzel baj, de minden nap sok! Főleg, ha valamiben benne vagyok vagy valamire koncentrálok, ő meg odajön és alám nyúlkál.. Ne már. Felnőtt emberek vagyunk, tudjunk már kulturáltan viselkedni és a másikhoz szólni anélkül, hogy a lába közé nyúlkálnánk.
Gondolom, ez házasság előtt is így volt. Ha neked ez sok, miért nem jelezted vagy miért mentél hozzá, ha ő meg ezt igényli.
Az "Ezek megengedhetők egy házasságon belül"-re a válasz, hogy igen, nem bűn, de ha ez zavarja valamelyik felet, akkor nyilván azt jelezni kell. De a megengedhető szó nem illik ide.
N
Házasság mint házasság, eltérőek az igények és a preferenciák.
Ha neked nem tetszik, miért nem szólsz? A te férjed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!