Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha az euròpai unión kivül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az euròpai unión kivül házasodunk akkor érvényes lesz a házasságunk mindenhol,itthon Európában is?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 7. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, mivel be kell jelnteni a magyar konzulátuson.
2022. ápr. 7. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha utólag honosítod.
2022. ápr. 7. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészíteném azzal, hogy és, ha a hazai jogrendszer szerint értelmezhető. Tehát nem kisgyerekkel, fával, saját neművel, stb. történt, illetve nem tudom mi a helyzet a kinti templomi esküvővel, illetve ennek egyéb megfelelőivel, tartozz bármilyen hithez is. Mivel itthon nem érvényes, szerintem azt se fogadják el, ha Amerikában, vagy egy bantu törzsben rituális keretek között adtak össze, legyen az keresztény, vagy egyéb vallás.
2022. ápr. 7. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
#3: Igen, csak akkor, ha a magyar házasodási feltételeknek is megfelel.
2022. ápr. 7. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen de honositani kell itthon, hogy bekeruljon az itteni rendszerbe is hogy házas vagy.
2022. ápr. 8. 21:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom
2022. ápr. 9. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!