Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves vagyok házasságban élek, férjem 35 éves. Jól
élünk, megértjük egymást,egy szerintem nem szép
problémával. A férjem ha itthon van, mindig tapogat
fogdos, ruháim alá benyúl. Ezek megengedhetők
házasságon belül?
6. Igazad van, csak az a baj hogy idővel a kapcsolatok/házasságok zöme ilyen. Ami az elején poénos, az később zavaró. Az elején nem számít a libidó különbség, az később probléma. Tudod miért? Mert vagy a nő, vagy a férfi örül mint majom a farkának hogy végre van párja, és innentől fogva nem számít semmi. Majd később fog. Viszont akkor sem fognak változtatni, így élik le az életüket. Sok embernek nincs önbizalma a változásokhoz.
2023. jún. 29. 16:25
12/38 A kérdező kommentje:
8 hozzászólónak, rendszeresek a szexek, hiszen még talán a fiatalok kategóriához tartozunk. Igen már házasságunk előtt is előfordultak ilyen dolgok, de reméltem hogy majd abba marad. Ezt csak mi ketten tudjuk, mások nem. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy másoknál is előfordulnak ilyenek? Nem zavar engem már amit csinál velem a férjem, hiszen azért teszi mert szeret, ezt mondja. Ja és akik azt válaszolják hogy nem működik a szex nálunk, na, ezt mire alapozzátok? Rendben jól működik minden nálunk.
Minden jól működik, csak a gyakorin kell idegenek véleményét kikérni, hogy mennyire normális, hogy ő fogdos, te meg (nem) élvezed.
Hát ennek így se lett több értelme.
2023. jún. 29. 17:38
Nincs az, hogy akceptálható, hogy elkezd fogdosni, de te nem élvezed.Egyszerűen mondd meg, hogy zavar, ha nem érti meg, akkor csinálj amit akarsz.Engem is megsimogat itthon!!! de én nekem tetszik, viszont ha neked nem tetszik, akkor nyisd ki a szád. Párkapcsolat alatt is ezt tette meg sok más pár is, nem még házasságban. Te honnan jöttél, a kolostorból drága kérdező???
2023. jún. 29. 17:45
15/38 A kérdező kommentje:
14. választ adó! Te hány éveske vagy? Senki nem írta azt hogy engem zavar, sőt azért teszik nekem mert szeret, ezt már írtam. Ha Te úgy alkalmazódsz a párodhoz, akkor nem sokáig fogsz házasságban élni.Én kérdeztem azt, hogy normális dolog e amit a férjem csinál. És jó pár válaszoló nem, a kérdésemre ad választ. Persze lehet egy irigység is.
Most akkor ez egy "nem szép probléma", vagy neked rendben van? Mert ha rendben van akkor nem probléma, ha problema akkor meg nem élvezed.
Mi is szoktunk ilyet egymasnak, nekem is tetszik. Senkinek semmi köze hozzá. Ha zavarna szólnék.
2023. jún. 29. 18:28
#15:
Azért kérdeztem, hogy a kolostorból jöttél-e, mert azért otthon a négy fal között miért ne lenne elfogadott, hogy időnként megsimogat, érintget? Párkapcsolatban így megy, házasságban miért ne lehetne?
Egyébként senki se irigy rád, személy szerint érthetetlen a kérdésed, nem értem, hogy miféle kérdés ez, ha a házasság előtt is csinálta és neked tetszik.
Kit érdekel, hogy más hagyja-e, vagy tetszik-e neki? Nektek feleljen meg!
2023. jún. 29. 18:34
18/38 A kérdező kommentje:
Ez a portál azért van, hogy lehessen kérdéseket feltenni bármilyen témában. Nem? Vannak ettől sokkal furább kérdések.
Ha neked ez nem jó, akkor nem, nem elfogadható. Csak azért, mert a férjed, nem jelenti azt, hogy bármikor hozzád nyúlhat, akkor is, ha te azt épp nem szeretnéd. Ha zavar, meg kell neki mondani, hogy kedves férjem, ne fogdossál, mert kvára nem ettől fogok felizgulni. Ellenben ha elvinnél randizni, vennél virágot, megcsinálnád a mosogatást és mondjuk fogdosás helyett mondjuk fél órát beszélgetnél velem és még bókolnál is, na attól igen.
2023. jún. 29. 18:52
Persze, hogy normális. Az nem lenne normális, ha a szomszéd asszonyt fogdosná.
2023. jún. 29. 19:00
Kapcsolódó kérdések: