Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 15 éve vagyunk egyutt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éve vagyunk egyutt a ferjemmel van 3 gyerek nem segit semmiben hetvegen sosincs itthon ha itthon van kint van bent sosincs velunk 2 hetente 1x van szex ti mit tennetek a helyembe??probaltam meg beszelni de engem hibaztat mindenben en vagyokahiba

Figyelt kérdés
okt. 14. 11:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A 3 gyerek miatt nem könnyű, de lehet ki kellene lépned ebből a kapcsolatból.
okt. 14. 11:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
De miért vagy hibás? Mit mond?
okt. 14. 11:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Válj el és kezdj új életet a gyerekekkel.
okt. 14. 11:39
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
És ilyenek szaporodnak, ráadásul triplán...
okt. 14. 11:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak a harmadik gyerek után lett ilyen..?
okt. 14. 12:05
 6/12 retektorta ***** válasza:
100%
Szerintem nem olyan rejtélyes ez az ügy. Megunt téged, titeket. Ennyi idő alatt bárkit meg lehet unni. Nem derül ki hány éves, de ha 50 körül, akkor ehhez még hozzá jön a midlife crisis. Hogy van-e másik nője, az mellékes, mert az nem a probléma oka, hanem már következménye.
okt. 14. 12:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha valami nem sikerül akkor en vagyok a hibas mindenért de szó szerint mindenért ha felhivom ha dolgozik teszi lefele a telefont engem meg szol ha valami nincs kesz idobe de aznem baj h o semit nem tesz arrebb 35 éves a gyerekekkel semit nem foglalkozik es velemse sem egy erintes se csok semmi szex meg jo forman nulla
okt. 14. 13:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Jah es azt mondja en csinallom direkt mindennap hogy veszekszünk 1 napunk nincs olyan hogy ne veszekednenk... En mar ezt unom belefaradtam onbecsulesem semmi nincs mar es nő sem vagyok mar lassan ugy erzem... 😟
okt. 14. 13:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el másik életet élni. Járj el a barátnőiddel szórakozni. Ez a férfi már csak lakótárs. Én nem mondom, hogy váljatok el, mert azért 3 gyerekkel anyagilag sem lehet könnyű. De sokat én nem várnék már ettől a dologtól.
okt. 14. 13:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy túl sokaqt dolgozik? Hétvégente ha nincs otthon akkor hol van? Egyedül annyit keresj, hogy 5 ember megélhetését fedezze, nem egyszerű.
okt. 14. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!