Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Felidegesít a férjem. Kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felidegesít a férjem. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Szerinte neki...

Az étkező asztalon evett ecetes salátát. Nem törölte le maga után az asztalt.

Nem sokkal később az étkező asztalon elkezdtem összecsomagolni a ruhát, hogy feladhassam annak aki megveszi. Mivel kell hozzá doboz, olló, ragasztó, ezért nekem az az asztal lenne a legkényelmesebb. Ezüst alátétű üveg asztal, ezért egyáltalán nem láttam rajta szennyeződést első ránézésre, így letettem a ruhát rá. Persze bele a férjem kilötykölt ecet tócsájába...

Én mondtam neki, hogy nem ártott volna letörölnie az asztalt, mert így nem tudom feladni minél előbb a ruhát. Még éjszaka/hajnalban mosógépeztem/szárítógépeztem. Erre nemhogy nem kért bocsánatot a bunkója, hanem nekem esett, hogy miért ott kell ezt csinálnom, miért nem pl az ágyon?

Most komolyan ez akkora gáz lenne, hogy az asztalon csomagolok? (Nem láttam, hogy ő evett ott bármit is, mert a gyerekekkel voltam.)

okt. 2. 07:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
#10 hát igen, nem mindenkinél alap, hogy eltakarítanak maguk után. A semmitől nem lesz kosz, max por, de kajamaradék és morzsa nem lesz a semmiből. Kicsit igényesebben kellene élni, de ha nálatok ez nem szokás…
okt. 2. 11:38
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Akik szerint a férjnek van igaza, azok gondolom akkor is magukat hibáztatnák, ha kutyaszarba lépnének a parkban, nem azt a parasztot aki nem szedte fel a kutyája után. Ugye?

Persze előfordul, hogy valamit kiönt az ember és nem takarítja fel azonnal valami okból, de ha ilyenkor valaki belenyúl, akkor a helyes reakció egy bocsánatkérés, nem a másik hibáztatása. Tehát a férj igazából duplán paraszt, mert otthagyta a retket amit ő csinált, aztán meg még neki áll feljebb, mikor a felesége az ő lustasága miatt szív.

okt. 2. 12:21
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Látod, itt elég sokaknak alap hogy márpedig a konyhaaasztallal nem kell számolni, mert ott az a normális hogy áll a dzsuva

Nálunk nem ez a normális

A 8 éves beteszi a tányért a mosogatoba, de még nem törli le az asztalt Nála idősebb csaladtagok már ügyesen meg tudják csinálni A 45 éves férjem is

okt. 2. 12:49
 14/15 anonim ***** válasza:
66%

Mindkettotoknek van igaza .

Neki hogy neked meg kellett volna még 1x leellenőrizd a helyet ahol pakolsz , neked pedig hogy le kellett volna törölni.

Mindeketten hibaztatok es mindkettotoknek van igaza. Ilyen egyszerű.

De nyakasok vagytok mindeketten, ezért nem fog vagy nem működik koztetek a kapcs

okt. 5. 22:18
 15/15 anonim ***** válasza:
57%

Nekem és a vőlegényemnek is ALAP, hogy evés után, ha összekoszoltuk az asztalt, letöröljük.

A te férjednek ezek szerint megfelel a disznóól is - de ha tudod, hogy ilyen, akkor meg nem kell oda tiszta dolgot letenni. ;)

okt. 10. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!