Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A pasim egyszerűen annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egyszerűen annyira felidegesít állandóan a baromságaival, hogy nem bírom türtőztetni magam,és török zúzok. Nem passzolunk össze,hogy ennyire nem tudunk összehangolni semmit?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem lehet vele összedolgozni sem,mert lusta bárminek nekilátni,parázik mindentől,hogy hogyan lesznek kivitelezve a dolgok, elfárad, rinyál,hisztizik, vagy egyszerűen xarik bárminek nekiállni. Én,habitusomnál fogva nem bírom,ha valaki balfékeskedik,lusta is, és főleg a férfiaktól nem bírom ezt elviselni, akinek elvileg jobban kellene tudnia,hogy mit hova lehet besuvasztani,hogy ne legyen útban,hogyan lehet megcsinálni,stb.. Annyira nem bírom fékezni magam sokszor (mert még direkt szemét mondom, elkezd előttem csapkolódni,meg lökdös nagy erővel),hogy ezen , már én sem bírok továbblépni,és ilyenkor jön az,hogy amijét tudom,és a kezem ügyében van,összetöröm. Mit csináljak? Nem szoktak ilyen dühkezelési problémáim lenni,munkahelyen sem,vagy ha egyedül csinálok valamit vagy bárki mással, akkor sem. Ezt ő váltja ki belőlem???
aug. 27. 10:23
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Egyikőtöknek sem erőssége az önkontroll, lehet tudat alatt pont ezért jöttetek össze. Hasonló a temperamentumotok. Türelmetlenek, sértődékenyek, indulatosak, hisztisek vagytok.

Helyedben véget vetnék ennek a kapcsolatnak, elkelezdenék dolgozni önmagamon, aztán következő alkalommal nem ilyen hisztis kisgyerekkel jönnék össze. De amíg te is az vagy, addig olyan párt is fogsz találni.

aug. 27. 10:29
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Minek vagy vele?
aug. 27. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Igen ezt váltja ki belőled, de ha tudod, érzed hogy az egész gáz minek maradtál vele? Mi értelme az egésznek. Ebben azért te is hibás vagy mert olyan emberrel vagy együtt aki konkrétan az idegeidre megy.
aug. 27. 11:02
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Engem is egyedül férjem tud olyan szinten felidegesíteni, hogy rosszul vagyok konkrétan. Szorít a mellkasom, szinte fulladok... Tudom, miért vagyunk együtt. Mert egy lakásból nem lehet kettőt csinálni. De érzem, valamit úgyis csinálok, ha más nem kilépek az ablakon...
aug. 27. 11:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Most nem az van hogy ott ilyen kupiból kellene valamit létrehozni? Mert kupis helyen eddig még nem láttam olyan embert akiből ne lett volna idegbajos, főleg aki nem tudja átlátni hogy meg fog oldódni. A párod is ilyen lehet kijön belőle a rossz énje, aztán téged is magával ránt. Megoldás: Soha ne pakoljatok együtt, ameddig nem lesznek normális állapotok. Vagy keress mást akivel ilyen helyzet nem is jön elő.
aug. 27. 12:02
 6/9 A kérdező kommentje:
De igen,ebben igazad van.Nagyon kupis a hely,és nem is rég költöztünk össze. Óriási a káosz,nem tudjuk hova tenni a dolgokat. És erre különösen érzékeny vagyok,ha nincs hova elrakodnom.
aug. 27. 12:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Esetleg vigyetek el pár cuccot garázsba vagy rokonokhoz ideiglenesen (szegények nekik is rossz lesz de hátha van akinél van üres raktár). Aztán esetleg nézzetek lakberendezés oldalakat vagy bízzatok meg valakit, akkor már ha ott nincs felfordulás jobban lehet gondolkodni és haladni. Ha még szekrény sincs az hab a tortán minden ömlesztve a padlón.
aug. 27. 12:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem volt szekrény. Azért is dühös voltam,mert nem volt hol tárolni a ruhákat. De,most,hogy megjött a gardrób nagyobb veszekedés volt,mintha nem lett volna,mert azt sem tudtuk hirtelen hova tenni.
aug. 27. 12:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy fogalmaznék, hogy ő váltja ki belőled, mert mindketten kelletek hozzá.

A düh oka a tehetetlenség, hogy nem tudsz változtatni a helyzeten. Frusztrál a kupi, de nem tudod felszámolni, és a pasid is csak hátráltat, ahelyett, hogy segítene. Hiába szóltál többször, nem változtat, mintha semmibe venne.

Célszerű lenne leülni, és átbeszélni. Ha nekem őszintén elmondod, mennyire ki vagy a rendetlenségtől, szerintm két nap alatt kiganézok. Ha viszont így viselkedsz velem, akkor becsicskulásnak érezném az együttműködést, és lehet, megmakacsolnám magam.

aug. 27. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!