Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Felidegesít a férjem. Kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felidegesít a férjem. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Szerinte neki...

Az étkező asztalon evett ecetes salátát. Nem törölte le maga után az asztalt.

Nem sokkal később az étkező asztalon elkezdtem összecsomagolni a ruhát, hogy feladhassam annak aki megveszi. Mivel kell hozzá doboz, olló, ragasztó, ezért nekem az az asztal lenne a legkényelmesebb. Ezüst alátétű üveg asztal, ezért egyáltalán nem láttam rajta szennyeződést első ránézésre, így letettem a ruhát rá. Persze bele a férjem kilötykölt ecet tócsájába...

Én mondtam neki, hogy nem ártott volna letörölnie az asztalt, mert így nem tudom feladni minél előbb a ruhát. Még éjszaka/hajnalban mosógépeztem/szárítógépeztem. Erre nemhogy nem kért bocsánatot a bunkója, hanem nekem esett, hogy miért ott kell ezt csinálnom, miért nem pl az ágyon?

Most komolyan ez akkora gáz lenne, hogy az asztalon csomagolok? (Nem láttam, hogy ő evett ott bármit is, mert a gyerekekkel voltam.)

okt. 2. 07:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%

Ez kb olyan kolis szint. Te miert ide pakolsz, es neked meg minek kell ott lenni.

Vmi lyukban éltek?

Amugy akik kis helxen is élnek azok meg valahogy tudnak alkalmazkodni is. Megszokták hogy egymast kerülgetik es gond nelkul működik minden

okt. 2. 07:19
 2/15 anonim ***** válasza:
75%

#1 Nálunk étkezés után mindenki elpakol, tisztaságot hagy maga után.

Az ecetes löttynek még szaga is van...

Évekig voltam kolis. Ott sem dzsuváztuk össze a közös részt, vagyis nem hagytuk úgy. Az, hogy valaki a saját ágyán mit tartott, az pont nem érdekelt.

Kérdező, neked van igazad. Ha az ágyat dzsuvázta volna össze, akkor meg azzal jött volna, hogy ott az étkező asztal, miért nem ott csináltad?

okt. 2. 07:31
 3/15 anonim ***** válasza:
14%

Alapvetően szerintem nincs igaza a férjednek.

Bár szerintem sem az étkezőasztal a legmegfelelőbb csomagolásra.

okt. 2. 07:34
 4/15 anonim ***** válasza:
49%

Hogyha rendszeresen passzív aggresszíven kommunikálsz akkor hasonlóan aggresszív választ fogsz kapni.

Egyetértek, hogy éves után le kellett volna törölnie maga után az asztalt, de attól még nem kellett neki esni, hanem megbeszélni az együttélés szabályait, mi az ami neked jól esne.

Ha meg ugye sok ilyen van és nem tudtok együtt élni, akkor nem kell erőltetni, de mivel férjed, gondolom pontosan tudod milyen és ezért vagy vele.

okt. 2. 07:38
 5/15 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem meg ez óvoda. Ha én lennék az óvónéni, mondanám nektek, hogy nem volt szép dolog ecetesen hagyni az asztalt, de mindig meg kell nézni, hogy tiszta-e, mielőtt új ruhát teszünk rá. Menjetek vissza játszani gyerekek!
okt. 2. 07:40
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
A férjednek semmiképp nincs igaza, mert nem azért takarítjuk fel magunk után a dzsuvát amit csináltunk, hogy majd a következő ember ne tenyereljen bele, hanem mert nem egy retkes putriban akarunk élni.
okt. 2. 08:27
 7/15 anonim ***** válasza:
72%

"a bunkója"

Volt jópár kapcsolatom, de idáig még sosem jutottam el...

okt. 2. 08:57
 8/15 anonim ***** válasza:
71%

A férjed törölje le maga után amit otthagyott

Gondolom Juanita épp szabadnapos volt, őt meg nem érdekli

De, asztalon lehet csomagolni rendesen Az ágy puha Bár ez ebből a szempontból mindefy

Ha levelet szerettél volna írni, azt is nyilván az ágyon tedd mert az ecetes lének a konyhaasztalon a helye

Mint egy óvodás

okt. 2. 08:59
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
Neked van igazad, az ő logikája szerint az ecetes cuccnak innentől elmozdíthatatlan helye lenne az asztal? Ez annyira igénytelen. Állatok élnek így, vagy menjen lakjon egy barlangban, ott nem kell eltakarítania maga után.
okt. 2. 09:44
 10/15 anonim ***** válasza:
23%

A férjednek van igaza. Abból kell kiindulni, hogy amelyik asztalon esztek, azon lehet morzsa, vízcsepp, ragadhat a lekvártól/méztől, lehet zsíros, olajos, lehet rajta kávé- vagy teafolt stb. A mi konyhaasztalunkon viaszosvászon van. Minden este oldalról rápillantok, és látom, hogy ma is érdemes mosogatószeres szivaccsal végitörölni. Pedig egyikünk sem eszik malac módra, de használjuk, eszünk rajta, főzéskor pakolunk oda stb.

A szobában viszont nem eszünk, tehát a szobai asztalon vagy ágyon tényleg nem számítanék ilyenre.

okt. 2. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!