Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mik azok a dolgok amikkel a nők a legjobban ki borítanak, felidegesítenek titeket??
Nekem ezek.
- késés
- határozatlanság, bizonytalanság
- hazudozás
- tagadás
- nekem el kell nézni mert én nő vagyok
- figyelem hiány(amikor olvasok vagy nézek valamit és koncentrálok, ő meg oda jön és el kezd zörögni, zavarni, beszélni mert figyelem hiánya van és féltékeny arra a dologra amit csinálok vagy nézek.)
Nem azzal van baj, hogy figyelmet akar hanem azzal, hogy rendszeresen akkor mikor éppen valami érdekel, könyv , meccs, video stb és ki jön belőle a rám figyelj, velem foglalkozz..
- Amikor nem tartja be amit ígér, de elvárja, hogy ezt ne tegyem szóvá.
A bolhából is elefántot csinálni hozzáállás, mások kibeszélése, sértődékenység.
F
Az eddigi pasikat akiket ismerek, az idegesiti
- ha a nő keveset keres
- ha tetszik más pasiknak(féltékeny barmok)
- ha cigizik drogozik kávézik vagy bármi
- nem ugrik a telefonra nem ir vissza nem veszi fel
- nem akar oda menni ahova a pasi akar
- a haverjai családja bárkije nem bírják nem illeszkedik be
- a nőzős pasikat a féltekenység idegesíti
- ha közös kasszát akar vagy bele kéne adni a lakbérbe megélhetésbe és nem lehet a pali ingyenélő
- ha nem sz.pja le
- ha nehézségei vannak és segíteni kéne
Stb
Hmm, engem ezek zavartak korábbi kapcsolataimban, de nem tudom mennyire reprezentatív minden nőre:
- túlköltekezés
- szülőkkel vagy barátnőkkel való megbeszélése olyan dolgoknak, amik szerintem nem tartoznak rájuk
- nem direkt kommunikáció, hanem inkább csak a körbe írása a problémának
- fölösleges aggódás
A férfi családjának, barátainak kiutálása, elmarása a nő családjának, barátnőinek javára.
Hobbi lenézése,sőt feleslegesnek tartása és jelenetek azért,hogy a férfi hagyja abba.
Pénz elszedése, elszámoltatása,idő önkéntes beosztása, persze a saját javára mindent.
Okoskodás, mártírkodás, semmiségek felfújása, azonnal anyjának panaszkodás.
Állandó szexelhetnék,még kisgyerek mellett is,akkor is ha az beteg.
Drága programok elvárása, tokaleengedés és pofavágás,ha ez ritka vagy csak olcsóbbra van pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!