Miért van az,hogy anyám tud a világon a legjobban felidegesíteni?
Kedves édesanyádat valószínűleg zavarja tudat alatt, hogy kikerültél vagy lassan kikerülsz a gyerek státuszból, ami neki szülőként hosszú éveken át helyzeti fölényt biztosított. Lásd: "nehogy már a gyerek mondja meg, hogy mit csináljak".
Téged pedig talán az zavar tudat alatt, hogy ő a kis játszmáival megpróbálja demonstrálni feléd, hogy ha tetszik ha nem te még gyerek vagy a szemében, ezért övé kell legyen az utolsó szó.
ma 19:31
Ezt miből szűrted le te ágyon iskolázott?A szüleivel csak akkor találkozik az ember ha velük él?
ma 19:32
Ez így van, nagyon jól látod,én teljes mértékben ezt érzékelem,ez a hozzászólás megerősített abban,hogy teljesen jól látom a dolgokat,ezzel kapcsolatban.Ez a vita forrása tulajdonképpen.Én igazából már 15 éve külön élek,az utóbbi időben járok fel többször a munkám miatt nála vacsorázom párszor,mert egyáltalán nincs időm főzni.De kezdem belátni,hogy nem ér annyit az egész,mert azóta teljesen ingerült és feszült vagyok a vele kapcsolatos viták miatt.Azt gondoltam segítség lesz,de sajnos be kell látnom ez nem segítség, inkább csak bosszúság...
ma 20:00
Itt a hozzászólások elárulják Magyarország szellemi színvonalát....a tiêddel az élen 😂😂
Olyan viccesek egyesek… ne látogasd meg a saját anyádat mert felidegesit időnként, tényleg ez a legjobb tanács amit adni tudtok?? Aki ilyet mondd az tuti nem szereti az anyját.
Én magam is sokszor vitázok az enyémmel, vannak napok amikor meg a nézése is piszkálodó, de attól még finom a vacsija és egy egy vita után ugyan úgy szeretjük egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!