Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az,hogy anyám tud a...

Miért van az,hogy anyám tud a világon a legjobban felidegesíteni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem,de anyám olyan ideget tud belém rakni,hogy a földön nem volt ember mêg,aki ennyire feltud hergelni.Rendesen tajtékozom,amikor elkezd velem vitatkozni a semmiről,pl megkérem,hogy amikor eszem és fáradt vagyok,sokat dolgoztam,tartsa tiszteletben és legyen csendben.Erre mit van? Hogy én mit képzelek,hogy meg mondom mit csináljon stb.Szerintetek ez normális dolog?Ha fáradtan megkérem,hogy fejezze be,mert étkezni szeretnék nyugodtan és ez a reakció?
jún. 12. 19:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell felnőttként anyáddal lakni.
jún. 12. 19:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem apám és a te anyád távoli rokonok lehetnek... 🤦‍♀️
jún. 12. 19:32
 3/20 anonim ***** válasza:
75%

Kedves édesanyádat valószínűleg zavarja tudat alatt, hogy kikerültél vagy lassan kikerülsz a gyerek státuszból, ami neki szülőként hosszú éveken át helyzeti fölényt biztosított. Lásd: "nehogy már a gyerek mondja meg, hogy mit csináljak".

Téged pedig talán az zavar tudat alatt, hogy ő a kis játszmáival megpróbálja demonstrálni feléd, hogy ha tetszik ha nem te még gyerek vagy a szemében, ezért övé kell legyen az utolsó szó.

jún. 12. 19:32
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagy egyedül … szerintem egyik oka az h nagyon jól ismer emiatt pont azt mondja amivel a legjobban oda tud szúrni ha épp mérges kedvében van
jún. 12. 19:33
 5/20 A kérdező kommentje:

ma 19:31

Ezt miből szűrted le te ágyon iskolázott?A szüleivel csak akkor találkozik az ember ha velük él?

jún. 12. 19:35
 6/20 A kérdező kommentje:

ma 19:32

Ez így van, nagyon jól látod,én teljes mértékben ezt érzékelem,ez a hozzászólás megerősített abban,hogy teljesen jól látom a dolgokat,ezzel kapcsolatban.Ez a vita forrása tulajdonképpen.Én igazából már 15 éve külön élek,az utóbbi időben járok fel többször a munkám miatt nála vacsorázom párszor,mert egyáltalán nincs időm főzni.De kezdem belátni,hogy nem ér annyit az egész,mert azóta teljesen ingerült és feszült vagyok a vele kapcsolatos viták miatt.Azt gondoltam segítség lesz,de sajnos be kell látnom ez nem segítség, inkább csak bosszúság...

jún. 12. 19:39
 7/20 anonim ***** válasza:
80%
Tehát főzzön rád, te menj oda és csendbe várja meg míg befejezed és pakoljon el utánad. Szerintem menj étterembe ha erre vágysz.. Ja hogy azt nem engedheted meg magadnak. Akkor meg legyél hálás édesanyádnak.
jún. 12. 20:00
 8/20 A kérdező kommentje:

ma 20:00

Itt a hozzászólások elárulják Magyarország szellemi színvonalát....a tiêddel az élen 😂😂

jún. 12. 20:23
 9/20 anonim ***** válasza:
87%
Ne menj oda és máris megoldottad a problémát.
jún. 12. 20:35
 10/20 anonim ***** válasza:
3%

Olyan viccesek egyesek… ne látogasd meg a saját anyádat mert felidegesit időnként, tényleg ez a legjobb tanács amit adni tudtok?? Aki ilyet mondd az tuti nem szereti az anyját.

Én magam is sokszor vitázok az enyémmel, vannak napok amikor meg a nézése is piszkálodó, de attól még finom a vacsija és egy egy vita után ugyan úgy szeretjük egymást

jún. 12. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!