Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az,hogy anyám tud a...

Miért van az,hogy anyám tud a világon a legjobban felidegesíteni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem,de anyám olyan ideget tud belém rakni,hogy a földön nem volt ember mêg,aki ennyire feltud hergelni.Rendesen tajtékozom,amikor elkezd velem vitatkozni a semmiről,pl megkérem,hogy amikor eszem és fáradt vagyok,sokat dolgoztam,tartsa tiszteletben és legyen csendben.Erre mit van? Hogy én mit képzelek,hogy meg mondom mit csináljon stb.Szerintetek ez normális dolog?Ha fáradtan megkérem,hogy fejezze be,mert étkezni szeretnék nyugodtan és ez a reakció?
jún. 12. 19:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
Mert ha mástól nem is, de tőle elvárnál egy csepp figyelmességet oda-vissza, amit nem ad meg.
jún. 13. 07:38
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

10-es, a kérdező agresszív az anyjával - ez tisztán látszik a leírásából - ha valaki ennyire felb...a őt, nem kell eljárni hozzá.

Ja, az ingyen kaja az jól jön, persze.

jún. 13. 08:21
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
A kerdezonek a csend es ter a lelki igenye az etel mellett. Vilagosan kifejezte,az anyjanak figyelembe kene vennie a kisfia igenyeit. A fiam nem csak etetem hanem a lelki igenyeit is kielegitem.
jún. 13. 08:45
 14/20 anonim ***** válasza:
70%
És a disznó etetéséért cserébe nem tud csevegni az anyjával?
jún. 13. 13:30
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

13, persze, mindig mindent a gyerekért, aztán csodálkoztok, hogy önző, erőszakos kis szarházi lesz belőlük, akikben semmi kontroll sincs.

Most komolyan odajár zabálni az anyjához, az meg ne szóljon hozzá? Gondolom meg sem köszöni a kaját.

jún. 13. 16:04
 16/20 anonim válasza:
100%

Nálam dettó ez van amikor találkozunk.

Már rége nem lakunk együtt. Viszont amikor el jön meglátogatni vagy én haza megyek akkor kb fél nap után telhesen kiborít és mindig ledöbbenek azon, hogy milyen állapotban van.

Én pl mindig próbálok előre gondolkozni, hogy ne érjen meglepetés. Na ő sosem és mindig meglepődik, képes elkövetni ugyan azt a hibát 3x és ugyan úgy meglepődik. De el nema ismeri, tanulni nem tanul belőle, de osztja az êszt. Ezen kívül egy műszaki analfabéta, de okoskodás mit kéne csinálni a telefonjával mikor az elromlik. Ugyan ez mikor vezetek. 30km/h val megyek és úgy Markolja az ajtót mintha 120-al mennék. Soha nem volt autóbalesete, de úgy viselkedik mintha valami trauma érte voln.. okoskodás, hogy merre menjek, hogy vezessek miközben ő egy műszaki analfabéta és nem tud vezetni és nem tudja a kreszt, de okoskodik. És ez csak egy nagyon kis szelete annak amit szokott csinálni. Valahogy árad belőle a negatív energia. Ahol ő ott van ott feszültség van, de szerinte mindig a másik a hibás.

aug. 2. 09:55
 17/20 anonim válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Amikor anyám látogat akkor én főzök neki. Amíg otthon laktam is próbáltam megtanulni főzni, de tipoelj, hogy ki miatt nem tudtam..

Mindig azt mondta, òoo neked nincs tehetséged a főzéshez, te soha nem fogsz megtanulni főzni..

Utòlag azt bánom, hogy miért nem költöztem külföldre 18 évesen. Akkor sokkal kevesebb negatívum , leértékelés ért volna és sokkal hamarabb rájöttem volna arra, hogy mindenre képes vagyok amibe időt, energiát rakok és minden sikerül ahol anyám nincs ott.. Ahol ott van ott meg csap a negatív energia ( ezt nem lehet megoldni, azt nem lehet megoldni, ezt nem így kell csinálni.. és észre vettem, ha megoldok valamit, de másképp ahogy ő akarta akkor látom, hogy egyáltalán nem örül és ideges..

Ugyan ez volt mikor megtanultam főzni és elmondtam neki a telefonba, hogy sokkal egyszerűbb mint gondoltam akkor nem szólt bele a telefonba mert féltékeny a saját gyerekére.. sajnos be van kattanva, de a legrosszab az, hogy mindent letagad és semmit nem ismer el.

aug. 2. 10:37
 18/20 A kérdező kommentje:

tegnap 10:37

Na mintha anyámat írtad volna le.Nálam ugyan ez a helyzet.Szomorű ilyet mondani,de nekem a saját anyámtól okádhatnêkom van...

aug. 3. 21:10
 19/20 A kérdező kommentje:

tegnap 10:37

Esetleg lenne kedved beszélgetni ezekről a dolgokról?

aug. 3. 21:11
 20/20 anonim válasza:

Én hányni bem hányok az anyámtól, de kerülöm amennyire tudom a fizikai kontaktust. Rengeteg nehézséget okozott nekem.

És még most is próbál, de már nem egy országban élünk.

aug. 5. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!